Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Sjuk....va fan ska de va bra för?!

Första dagen back to school och jag är sjuk! :@ Kunde de inte ha väntat ett litet tag i alla fall? Jag som vart så jävla taggad?
Näh, istället sitter jag här och snörvlar och hostar upp lungorna! Bra...tack... -.-
Owell...ganska mycker sadface faktiskt men jag kommer ju trots allt bli frosk igen och då jävlar blir jag så gott som Sunnebo igen! :) Sweet!
Nu ska jag smyga iväg och sätta igång ett avsnitt av vampire diaries. Min älskling sover, och SNARKAR. Första gången jag vart uppe före honom på as länge. Typ 2a gången ever, eller nått. Rätt ovärt för er att veta..
However...have a nice day!

Friends with benefits!

Kollar på den mest underbara film som finns <3 Friends with benefits!!! awesome film! Får mig att vilja åka till New York :)
Jag och älskling ska snart åka till Sandra för att kalasfika ;D GRATTIS GUMMAN! Börjar bli till åren, bäst att passa på att träffa henne! Snart är hon senil och glömmer bort vem jag e! Tiden går fortare än ni tror! ........  ;)
Aja, nu ska jag kolla klart på filmen :D
Later!
<3 Kärlek till den <3

Slapp dag delux!

Jag har inte gjort nått annat än att sitta vid datorn och legat i soffan idag ;) Haha! Intalar mig själv att man faktiskt får det på första dagen på det nya året ;)
Kommer bli intressant att se vad lång tid de tar för mig att få in att skriva 2012 ist för 2011..borde inte bli så svårt med tanke på att jag de senaste sex månaderna har gått runt och sagt att de är 2012. Jag är rätt virrig! xD Haha!
Kanske skulle ta och göra nått nyttigt?...Eller nej förresten, tror jag skiter i det!
Gott nytt!
Later ;)

Bra början på 2012?

Blev väckt av min älskling för en halvtimme sen ;D Kom med kaffe på sängen och säger att de är en massa snö ute. Trodde han inte först jag kollade ut O.o Holy crap vad snö de är ute!
Det positiva med snö är att jag kommer få åka massa skidor, åka släde, skridskor osv. Det som är mindre kul är att jag måste skotta bort skiten på jobbet imorgon om de fortsätter snöa -.- Jag får så förbannat ont i ryggen då! Men men, hoppas att de inte är så mkt att skotta! :)
Anledningen till varför det inte kommer upp några bilder är för att jag hittar inte min kamerasladd (Y) Kanon! -.-' Aja, den är säkert hemma hos mamma eller nått, skulle inte förvåna mig!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en panodil. Vaknade med hövvevärk idag igen :/ Usch! Hoppas de går över!
Later!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!