Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Bakis känsla!

Känner mig likadan i kroppen som om jag vore bakis! Ufh! Har vart på dragspelsstämman i Ransäter och vart med som sjukvårdare sen i Fredags. De va superkul, men slitsamt! Lätt värt! :) Har träffat mycket trevligt folk under helgen. Galna Norskar, Fulla Fjortisar, Sletna Raggare, Trötta Ordningsvakter, En mycket snäll flamberare (Eldfakir? :) Som förövrigt va knäcka-rätt-ryggen-kille så han rättade till min :D TACK), Söta pojkar i rutiga skjortor och mååånga fler :) Haha!

Det har vart så himla kul! Andra gången jag är med detta gänget och de blir roligare för varje dag som går :) Längtar redan till nästa gång!




Imorgon blir de jobb. Ska jobba sista veckan nu sen är jag leeeeedig! Förhoppningsvis ända fram till vecka 34 men de får vi se hur de blir med den saken. Sen blir de att börja studera se! Bo i Karlstad eller Sunne vet ja inte nu heller -.- Va så säker på Sunne men vill ändå bo i Karlstad. Jaja, får kika runt lite på lägenheter på båda ställena.

Nu ska jag gå på en promenad annars somnar jag, och då vakner ja mitt i natta och kan inte somna om. Då är ja gött seg på jobbe sen. Nejtack!

LR!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!