Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

VALBORG!

Glad valborg alla! NU SÄGER JAG TACK OCH HEJ OCH SKÅL!

Znark!

Precis vart och hälsat på Emma på jobbet :) De va mysigt. Snackade massa gamla fylle minnen och hur snoppar kan prutta :) HAHA! Tog även med lite mat till henne ;)
Nu ska jag och min älskling gå och sova :)

God natt sötisar!  Puss på er!

Glasöjgon!

Fått mina glasögon idag :) De är helt otroligt vad bra jag ser nu, och helt plötsligt blev alla jätte fula ;) Skoja!
Nu har jag och min älskling precis ätit tacos. Blir alltid så himmla mätt efter det -.-' Men de är gött :D
va ju till min pappas grav förut. Vi planterade jätte fina blommor :) De blev super fint. Och min sten formad som ett hjärta fanns kvar :) Det står "saknar dig" på den och fjärilen som Elin satte dit fanns också kvar :)
Så nu är nog även farsgubben nöjder ;)

Nu ska jag gå och se hur det går för min älskling. Han sitter och tecknar :)

Puss på er alla sötisar därute!


Här kommer en bild på ett av mina nya glasögon par :) Jag bjuder på den bilden. Mest för att visa glasgonen dåra. Ni behöver ju inte glo på mig mer än nödvändigt ;) (bågarn går i svart och rött) 

 


Hipp hipp hurra!

Idag skulle min älskade far ha fyllt 48 år. Ska och besöka han sen och ta med mig en fin blomma :) Patrik ska med också så de blir nog bra! Ska fixa något i stan idag också men jag kan inte komma på vad det är....minnet är bra sägs de.
Nu ska jag kolla lite på nätet och sen läsa tidningen. Borsta tänderna borde jag göra innan jag åker till jobbet å ;) Kommer inte hem förrän ikväll så skriver mer då. Ni får helt enkelt ta att stå ut med de! ;)




Grattis pappa än en gång. Vi ses sen <3

Vart ett besök på glasbanken å!

Dåså, drickan till valborg är fixat och de är ju gött ;) Blev några öl och en bagin ;) Nått konstigt vin som jag inte druckit förut blev de för mina älskade apor va slut! :( Men de mesta va i och för sig slut så man fick ta de som fanns :) Och öl fanns de ju så jag är nöjder. Fixade lite dricka åt några till som inta hade tillgång till att ta sig in. Snällt av mig de. Hrm hrm ;)

Nu ska jag ta mig någonting att äta..sen ska jag och min älskling kolla lite på tv :)

Puss på er!

Bye bye now take care then!

Nu ska jag åka och hämta min Possonge :) <3

Sayonara (?) Ehm, hej då!

Hemma igen!

Idag har de vart en bra dag ;) Fint väder, massa trevlikt folk i butiken och så lunchade jag med bästa Evelina förut :) Det va mycket trevligt!
Nu ska jag typ ta de lugnt och hoppa in i duschen tills jag ska åka till stan och hämta min älskling. Förhoppningsvis blir de så annars så får jag se han imorgon. Så de är ju inte så farligt i alla fall! :)
Imorgon ska jag även åka till min pappa. Han fyller år imorgon så ska till rud och hälsa på honom. Ska försöka hitta en blå iris att ge honom men de kan bli svårt. Mina har inte börjat blomma än men de kanske är någon annans som har ;)

Det var längesen jag va till pappa nu. Helt otroligt att de är 6 år sen han gick bort det här året i Oktober. Känns verkligen inte så! Jag saknar han fortfarande och kommer nog alltid att göra det. Men nu har jag i alla fall accepterat allt, att jag inte kommer få se han mer i detta liv å så. Det svider men så är det. Vi ses ju någongång igen i alla fall :)





Nu ska jag duscha! Puss på er!

Btw..

Jag överlevde som ni märker gårdagen! Efter en lång promenad runt hela Deje och ett intressant långt samtal med Patrik så blev det faktiskt bra tillslut :) Plus att jag kloade fast mig i slash boken..de kan inte heller sluta så dåligt ;)

hej igen..då

Morning people!! :)

Precis ätit frukost som bestod av två ägg och ett glas mjöjk! :) Haha! De får duga till jag får i mig kaffe lite senare. Då jävlar blir de fart på mig kan jag lova er! Är ganska trött idag..är mer sen än vad jag va igår. Kan bero på att jag låg uppe och läste slash biografin till okänt klockslag inatt -.- Typiskt.
Ikväll ska jag försöka att bara läsa halva natten.....:)

Ska snart cykla iväg till jobbet. Och ja, cykla för de är SOOOOL! :) Love it! Fast de va ganska kallt ändå när jag va ut och hämtade tidningen förut -.- Owell!

Nu måste jag kila :) Adjö!

Så fu**ing jävla dret tråkigt! -.-

Jag har så tråkigt så jag kan spy. Det är ingen trevlig känska ska jag säga er -.- Jag har så tråkigt så jag inte har lust med någonting O.o Jobbigt läge! Ska jag gå ut och gå? Nej de är blött..träffa en polare? Ingen är hemma..Äta? Inte hungrig...Ringa någon? Inga pengar på mobilen....Kolla på tv? B.O.R.I.N.G!!!....med andra ord så har jag INGENTING att göra.
Det jag skulle göra om jag hade MIN JÄVLA LADDARFANHELVETESJÄVLAFANSKAP så kunde jag kolla på the legend of the seeker men nu har jag inte min JÄVLA LADDARFANHELVETESJÄVLAFANSKAP för den JÄVLA LADDARFANHELVETESJÄVLAFANSKAPEN är trasig! -.-

Åååååååh vad de här suger.......................

To be continued....


Wedding plans?

Precis kollat klart på 4 bröllop på tv:n. Det är så himla mysigt med bröllop :) Har alltid tyckt om att gå och se hur vackra brudparet är och sen så har vi ju självklart festen efteråt ;)
Jag har alltid drömt om att ha ett "victorian wedding" med plats, klänning, musik och hela köret :)

Vore det inte lite awesome att få gifta sig i nån av dom här snyggingarna? ;)



















Det vore nått de! Min favorit är den röda och den vita med röda "blommor" :) Aaah, jag blir helt till mig! Längtar så mycket till den dagen då jag får ha nått så vackert på mig ;) Men tills dess får jag nöja mig med att se alla andra klä upp sig och gifta sig med sina blivande ex fruar/makar. (skämt åsido)

Nej nu ska jag försöka hitta massa andra fina kläder som jag ska ha till en speciell grej ;) Men de säger jag inte här (än) hö hö hö hö hö! ;)

Puss!

cutie

Kollade runt lite på nätet och hittade den här bilden :) Rätt härlig faktiskt ;) Haha! De stämmer ju ganska bra också dåra!!!





Sen av någon konstig anledning så kom jag att tänka på min pojkvän när jag såg den här bilden. Undra varför...........ö_____Ö

Klicka på länken föra att se bilden! BILDEN (ps, länken går till facebook. De va nå knas med uppladdningen på bloggen. Hoppas ni överlever ;)) 


I survived!

Å kul va de med! :) Jävla siffrer som inte fastnar på en gång bara :) Men de tar vi tag i imorgon ;)

Har precis deklarerat också! Så nu kommer kosingen in lagom till midsommar! Blir fina fisken de när man ska ut på kalas och allt :D Haha! Inga fel att ha lite extra i portmonän då ;) 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Rätt tråkigt väder så blir väl att hitta på någonting inne eller så pker jag till nån söt liten vän här inärheten! Eller så..
Ska kolla upp lite jobb och så nu med så har jag de gjort. För de måste man ju även om man har jobbchanser på annat ställe..vad som helst kan hända så att säga. Gud vad jag babblaaaar! 

hej då!  

1:a dan på jobbet ;)

Ska upp till Deje och låsa in mig på Ica tills 17 tiden. Ska bli intressant ;) Haha!
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att mina glasögon har kommit idag! Känner av mer och mer vad dåligt jag egentligen ser :/

Ska sitta här och glo lite innan jag åker iväg. Får se om jag tar bil eller cyklar, beror på vädret ;) Nú ska jag läsa tidningen och se om ddet har hänt något roligt här i världen.

Hörs lite senare! Puss! <3

En tur i regnet!

Va precis upp till affärn och handlade. Behövdes må jag säga! Tomt på nästan allting! Handlade dock inte så mycket men det får bli en storhandling på Torsdag då jag får pengar.
Ska förhoppningsvis åka in till stan imorgon och hämta mina glasögon :) Ska bli nice att kunna se igen :) Haha!

Jag tycker det är jätte mysigt med regn :) Då får man sitta inne och bara mysa! Det är dock inte lika kul om de regnar heeela tiden. Men sådär ibland :)





Men helst av allt skulle jag vilja att det åskade :) Det är så himla mysigt! :D Det enda kravet jag har när det åskar är att jag inte vill vara själv utan måste alltid ha någon med mig :) Haha! Jag är fegis!
Men att sitta på en balkong eller altan på sommarn och höra regnet på taket och mullret i skyn under en filt tillsammans med nån man tycker om är nog den saken som har störst mysfaktor enligt mig.

Fan vilken toffel det låter som jag är! HAHA! Men det är faktiskt så! :) Haha xD



Muspuus!

Nu ska jag äta nappar! Puss på er!

Jora, jag lär mig :)

Jag har precis lär mig, eller snarare kommit på hr man länkar till okika sidor på internet :) Haha! Stolt!!

Här kommer i alla fall en länk till min älskling's concept art sida :) Kika in den här!
Fränt ;)


Jahapp -.-

De gick inte så bra med att leka trädgårdsmästare idag för de började regna..-.- Så jag sitter och pillar med bloggdesignen ist ;) Det är ju alltid lika intressant.
Man trasslar in sig mer och mer ju längre man sitter..men tillslut blir det bra :)

Jag ska fixa nya headerbilder såsmåningom men jag har inga redigerade än. De får min fotograf Sandra Gren göra (a) Muhaha ;) <3

Ett litet smakprov alltså på hur den ny designen kommer att bli. Den är långt ifrån färdig men de är iaf en början :)

Later <3

En liten breeeejky!

Tar en liten paus innan jag börjar med mitt nästa projekt. Trädgården.....finns huuur mycket som helst att göra så de är väl bara att börja någonstans! Men de är rätt kul så de går ganska lätt :)

Idag har jag vart duktig! :))))))

♣ Steg upp kl 08.00
♣ Hängde upp och stoppade i ny tvätt i tvättmaskinen
♣ Städade rummet
♣ Diskade
♣ Gick på promenad i en timme
♣ Lagade mat
♣ Åkte på möte ang praktik (vilket jag förövrigt börjar med imorgon)

Och nu är jag här :) Har hunnit med att fika också ;) Haha! De går undan!!! Imorgon ska jag som sagt börja jobba på Ica xD Haha! Ska ju bli intressant att göra det i typ en månad :) Sen hoppas jag på att få jobb på sunne vattenland :) Och efter det så blir de förhoppningsvis PLUGGA!! :)

Jag saknar min babe mega mke som vanligt. Ett helt under att jag lyckades somna inatt utan honom. Nu förstår jag människor som säger att de inte kan sova utan sin pojkvän respektive flickvän ;) Haha! Det är ju så mysigt :) <3 Längtar tills det blir riktig sommar då vi kan bada och bara nkuta av värmen och solen! Ska bli så gött :)
Juste, det händer ju en grej till i sommar som verkligen är prio ett, över någonting annat....det är

RALLYCROSS EM I HÖLJES!!!!!!! Woop woop! Ska bli så fett jävla rånice! Älskar att va där. När man sitter bänkad på publikplats och kollar ut på banan, en kall öl i handen, solen skiner starkare än starkast och man har tusentals med människor omkring sig varav några är de som står dig närmast.....inte förrän man är där har man upplevt sommaren fullt ut ;) DÅ vet man att man lever...

Nej nu ska jag som vanligt göra någonting nyttigare än att sitta här och glo (A) ;)

So long fuckers!

Härlig cykeltur :)

Precis käkat lite efter att ha vart på en lång härlig cykeltur med Sandra, Emma och Jocke. Det va mysigt! Men jag ville att min possonge skulle va med ;) <3
Va ner till verkstan och fixa avgasröret förut så nu jävlar går det nästan att höra vad man tänker när man åker i den ;) Haha! SKÖNT! Nu återstår tvätt och putsning :) Men de får min babe hjälpa mig med när han kommer (a) Hihi!

Imorgon ska vi tillbaka till dit vi cykla förut och ta lite härliga vårbilder :P Är så jävla gött att vara ute nu så man skäms nästan lite av att sitta här framför datorn xD

OCH PÅ LÖRDAG ÄR DE FÖÖÖÖÖLKRAAAACE! :D:D:D:D:D Woop woop! The möp and the mupps are back! Muhahah! Med lite nyförvärv också! Inga fel!
men nu ska jag prata lite med min älskling sen ska jag gå ut :) <3

Puss påer!

Mekardags!

Idag har jag tvättat, cyklat iväg till affären, vart till apoteket och städat köket. Och klockan är bara tolv. Fan va bra :)
Nu ska jag försöka få tag på någon som kan låna mig en domkraft i en halvtimme typ xD Haha! Sen efter de ska jag tvätta lite mer sen ska jag och Emma cykla till Forshaga :) <3

Va ute på promenix igår. När jag gick förbi pappas gamla hus kunde jag inte låta bli att gå upp och sätta mig på gårn ett tag. De va jobbigt som fan men ändå rätt mysigt när jag såg hur jag som liten sprang omkring och lekte där :) Men jobbiga minnen kom tillbaka så fick bli en snabbvisit denna gång!

Nu ska jag ringa Sandra igen ;) Hehehe!

Later <3


De får bli aporna och jag!

Aporna är mina bästa vänner just nu! Haha! Vad skulle jag göra utan dom i detta fall?!
Ska apa lite mer sen ska jag gå ut. Igen! Så jävla gött ute! :)
Sen efter de så kanske jag ska gå och våldgästa nån av mina söta vännerrr :)

Puss på´re!

Kan någon snäll, söt liten person komma och ge mig.....

....ÖL! Haha! Blev så förbannat sugen på öl! Har i och för sig vin där nere men de är inte de jag är sögen på XD Svårt man kan ha det ibland alltså.
Åkte hem till Sandra förut en liten sväng ändå innan hon skulle köra iväg sina föräldrar för att se Jerka i LLA ;) Kollade lite på nya potterfilmen. Han inte se hela dock men lite :D Den är bra!
Nu har jag precis ätit å så nu är jag nöjd och gl´a!

Ska gå ut sen på en liten promenix. Vart ska jag gå tro? :P Blir nog bort till vargåna och tillbaks :)
Fast först ska jag lyssna lite på musik och tjöta med folk :)

Puss på er!

Kan man ha mer tråkigt nu?

Har så sjukt tråkigt! Har verkligen INGENTING att göra. Sandra är inte hemma för tillfället så dit kan jag inte gå ;)Funderar på att cykla till stan. Där borde de finnas nån att umgås med xD haha! 
Nej men ärligt. Jag måste verkligen komma på något för såhär kan jag inte sitta längre!  

SM-guld hörde ja?

Rätt! Färjestad tog SM-guld igår. Men det kan väl knappast någon ha missat! :) Gött!!!
Ska knalla över till Sandra sen och hitta på något kul. Roligare än att sitta här i alla fall! Haha! Finns inget att göra. Planer som inte blir av ställer till det i planeringen en aning så nu sitter jag här med schemat öppet tills imorgon! Men då gör man de bästa av situationen och går till Sanda :D Haha!

Ska nog gå ut på en lång promenad sen också! Är så himla trött och seg så lite frisk luft skulle nog göra mig gott :) Får se om jag får med mig Sandra ut också ;) Haha!

Nej nu ska jag tjöta lite med folk sen ska jag hänga tvätt och ta en dusch! :)

Hörs! ♥

En tredjedel av mig följer med dig hem ikväll.....

Precis ätit. Urk vad mätt jag blev! Men de är ju bra..så står jag mig tills ikväll då de blir HOCKEYKVÄLL med bäste Sandra :) Ska bli kul. Ska de bli guld eller ska vi få plågas lite till? ;)
Tror de kommer bli bra som fan.

Va till stan förut också. hade tid hos optikern så nu har jag fått konstaterat att jag behöver glasögon jämt, på gränsen till att få köra bil utan glasögon och att jag ser sämre än min pojkvän ;) Haha! ♥



Skulle väl egentligen behöva söka lite jobb men om jag ska vara ärlig så ORKAR jag verkligen inte det nu! Så jag ska fixa lite annat kul sen ska jag knata över till min sötis Sandor :)

De va allt för mig idag.


Eller nej, ska ju trycka in en fin låt också som grädde på moset. Här kommer den!

 


Myspys :D

Sitter hemma hos Elin och blippar runt på datorn medan hon läser lite :) Idag är en sån dag då man bara vill ligga under täcket och mysa med nån man tycker om. Så de börjar ju bra i alla fall :D
Regnar ute alltså. Lite deprimerande eftersom jag och Evelina funderade på att grilla ikväll. Typiskt! Jaja, våren har ju bara börjat så det kommer ju garanterat fler tillfällen för det :)

Imorgon fyller min underbara älskade mamma år :) ♥ Ska bli mysigt att komma till henne och fira med tårta och gott sällskap! :) Ska även fira Tobias som fyllde 20 igår :) Kommer bli så kul! Min bror är hemma också så då blir de att tjöta och umgås med han. Bäst att passa på när han väl är hemma :)

Btw, frm Torsdag så kommer jag bli en glasögonorm :) Ska till optikern och skaffa nya glasögon som jag faktiskt måste använda x) Dom hjälper inte så mycket annars. Har börjat se dåligt som fan så nu är de på tiden att jag gör nått åt saken! Ska bli gött att kunna se ordentligt igen. Då kan jag ju se vad söta alla mina nära och kära är ännu mer ;)

Nog babblat av mig för den här gången! Puss och Kram! ♥





Här är fyra av mina söta vänner ;) <3

Party time :)

Ska börja förbereda mig inför kvällen ;) Jag och Emma ska på fest hos Rebecka i Skoghall sen bär det av till stan för att inta krogen ;) Kommer bli så sjukt kul! Kommer få träffa min Emma igen + festa med underbara vänner! :) Den här dagen kan inte bli annat än lyckad.

Min lilla vovve kommer snart till Deje så jag kan få pussa på henne lite :) Mamma ska till jobbet och hämta sina saker och så, så jag får passa hunden :D Då ska jag till Evelina och säga hej också! Herregus vad skoj de kommer bli idag xD :D 

Påtal om liten hund ;) Här är en bild på Sessy's syster Silla :) Fick bilden av hennes ägare igår :) Visst har hon blivit stor? :) Hon har inte alls lika långa ben som Sessy, men hon har sin mammas ben och sin pappas päls :) Super söt! :D 



(Silla är mamma upp i dagen. Ser precis ut som Sally när hon var liten, fast med lite mindre brunt ;))


(silla (till vänster) och hennes hund kompis)

Ägaren skriver även att hon är en nyfiken liten hund och att hon är en tuffing och inte backar för nått. Låter precis som vår Silla de tycker jag ;) Tuffing bruden själv är hon. Har vart ända sen hon kunde gå ordentligt ;)

Ja ja, nog pratat för min del. Ska packa ihop lite grejer nu sen ska jag väl bege mig :)

Ha en bra helg :) Puss och Kram! ♥


FÄRJESTAD vs SKELEFTEÅ! Del 1 ;)

Periodpaus i första final matchen mellan Färjestad och Skelefteå. Som färjestad:are kan man ju stolt säga att vi äger skiten ur västerbottningarna! Mohaha! 3-0 efter första perioden och det första målet kom strax efter 1a minuten i perioden. Gött färjestad säger jag bara!

Sandra va som sagt här och hejjade tills nu ;) Haha! Fixade med bilen innan de och de gick faktiskt bra :P Haha! Lite mer att göra på den dock men de är inga katastrofer i alla fall..än så länge ;)
Ja men nu ska jag gå och bänka mig framför TV:n igen. Får ju inte missa en minut av matchen idag! :)

Later!

Pratar i tele och smuttar kaffi <3

Jora, jag pratar med Joar :) Va ett tag sen!
Ska ringa till frykmalms nu och fixa batturiii till min lilla Ozzy ;) Ofta att jag döpt min bil till Ozzy xD Haha! Men men, de ska nog bli bra. Ska göra den i ordning ordentligt idag hade jag tänkt. Om de nu går ;) haha!
Ska förhoppningsvis få hjälp av Sandra också :) På tal om henne så måste jag ringa till fröken Gren nu!  :)

Brb.......


riiiing riiiing!.....


så :) Kirrat och klart! Wunderbaart!

Owell, ska ringa till min älskling nu också. Kom på att jag inte pratat med han nått idag :( Men han kanske sitter på möte kom ja på -.- Äh, jag provar ;)
Hörs sen! <3 <3 <3





joråsåatte!

April april säger man va? :)

Smakprov!

Här är något i stil med den jag kommer ha när den är klar. Inte de på ryggen och lotusblomman ska inte sitta på axeln men typ :) Blomman ska sutta längre ner på undersidan underarmen typ :) Den 2a blomman ska sitta typ där den är på bilden :)

Nu är de bara linjer och så då men 2a sittningen kommer snart! EXITED!




Just wanted to let you know :)


Impuls ta2! O.o

Följde med Sandra till stan förut för hon skulle på nån jävla föreläsning. Så jag gick runt på stan och kikade lite. Har ju alltid funderat på att utöka min ta2 på handleden så jag impuls började på en half sleeve...den blev snygg som fan och vi la upp en layout för hur resten ska se ut! MEN, nu har jag ännu en snygg tat fast istället är jag pank..igen -.- Bra Sofia, bra! Men men, de va till nått gott i alla fall :)

Nu är vi i alla fall hos Sandra igen och ska snart käka. Sen ska jag träffa mitt <3 :) Ska bli så kul! <3<3<3
Owell, kommer bild på armen innom kort. Inte så mke att de nu..om ni inte är intresserade av att se plast? Nä, trodde inte de ;)

Hörs senare! Puss puss!!!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!