Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Aj!

Ont i ryggen? Eh ja! Fan! Knäckte te som fan när jag skulle fixa Luffas hovar..Fanfanfan!
Ska ut och måla i stallet nu..får se hur detta går!
Häj!

Tjusan!

Har typ vilat hela dagen :D Gött! Ska snart pysa ner till Elin :)
Håller på att fixa min youtube katalog så ni får gå in och kika på den när den är klar ;) Kommer komma upp massa roliga filmer där :P Mest på rullgruppen och folkrace ;) Men annat också :D
Nu ska jag fortsätta. Får se om de blir fler inlägg idag! Puss ! <3

juste

Bilder från helgen å shit kommer innom kort :) Orkar inte nu :P

Sleten!

Vaknade halv ett idag -.- Inte konstigt med tanke på vad jävla trött jag va igår O.o Kändes som jag gick i sömnen innan jag fick gå och lägga mig xD Det va as jobbigt. Ena stunden va jag as trött, nästa sekund va jag över pepp och ste som bara den O.o Haha! Illa!
Har iaf vart ut till Luffa precis. Hon har väääldigt tråkigt ;( Jaja, så är de när man är sjuk!
Ska till Elin sen och snacka lite om allt och ingenting! :) Imorgon börjar allvaret igen ;) Haha! Käånde att jag behövde en dag att göra ingenting på innan jag drar igång med allt igen :)
Oxhälja till helgen :) Nån som ska dit?
Hörs senare <3

taggad som fan!!

sitter just nu och käkar frulle! Snart bär de av till Kil på AF möte sen in till motorsdation ;)))) Tagga tagga!!
Kommer blir otroligt gött att komma tillbaka till Kstad, där man känner att man är på hemmaplan ;)
woops, nu kokar snart mitt kaffe över..g2g! Hörs på Söndag! Puss! <3<3<3<3<3

fullspeckad dag!

Började med att måla en massa i stallet :) Sen åkte jag å mami till Sunne och köpte en massa grejs till massa saker. När vi kom hem så lagade jag mat, AS GOTT om jag får säga det själv ;) Sen gick jag ut och målade en massa mer och tog en mysig ridtur med Linus <3
Imorgon bär de av till KALVHOLMEN :D Så kommer inte ble ett enda jävla inlägg förrän på Söndag kväll ;) Men de får ja ta för fy i helvete vad kul vi har där borta :D:D Iiiih!
Nu ska jag låna musik som kristoffer så fint kallar de ^^ Puss :) <3

Morrn (:

Precis ätit frukost. Nu ska jag ut och måla i stallet ett tag. Är förbannat trött eftersom jag inte kunde hålla mig med att kolla på en film (SM VA AS BRA :O :D <3) som jag tankade häromdan :P Den blev klar halv tre typ och ja gick upp 8 -.- Blääh!
Jaja, nu ska jag byta om sen så pyser jag ut en sväng. Ta med sig en stor köpp med coffee blir! <3

hemma

Ååååååh min katt är stööööörd -.- Hon stångar mig och 02g0år på 0 datorn..därav de fina siffrorna!!! Mupp katt..gå å lägg dig! haha ;))
Vart hos Elin och snackat lite skit :) Mycket trevligt! Gjorde en massa roliga grejer :P Haha!
Nu ska jag leta rätt på massa musik som hon visade mig på hennes dator förut :D Sen sooovoa! Hörs imorgon. Och gonatt på er! p5487u
ss1

Puss! (katten är fortfarande med)

luktar tjära igen^^

vart ute och målat i stallet igen så nu stinker jag :) haha! Funderar på att gå ner till grannen snart och muppa mig lite. Fast först ska jag ta en dusch xD hahah! behövs! Tror jag har tjära i ansiktet och innanför tröjan till och med..DENI!
Imorgon ska de målas med färg på putsen :D Iiih! Vilken färg de blir får ni se när de är klart ;)) Hörs sen! Puss <3

den omtalade muffin filmen ;))))<3


hästsjukhuset :/

Va iväg med våran ettåring förut till hästsjukhuset i stan för hon har vart halt en längre period. Destrikten va här för några veckor sen och kikade på henne och hon misstänkte ledmuskelinfammation och satte henne på en tio dagars kus med Metacam men de hjälpte inte.
Så fick pka till sjukan med bäbisen där de konstaterade att de va hovröta och inflammation -.- Jävla regnväder!!! Så nu ska vi låta henne stå inne i flera månader, stackarn, med tofflor :) haha!

Med tofflor menar jag det här ;) Hon är så söt med gröna fötter ^^ Hahah!


När vi kom hem förut med transporten så blev Mynta och Lina helt tokiga och sprang med i full galopp hela vägen ner till stallet :) Saknat sin bäbis hade dom iaf ;) Så dom fick komma in i stallet de med :) Mynta va så Luffa sjuk så hon gick in i luffas box xD Och där fick hon stå :) Haha! Roliga dom!

Nu ska jag dricka kaffe och äta MUFFIN ;) Emma, jag kommer för evigt tänka på dig när jag äter eller hör ordet muffin ;) <3<3

Puss

Rädd eller?! O.o

startade min dator nyss så såg ja att de va fel bakgrund..och ALLT va borta på datorn O.o AAAAAAAAAH! PANIIIIK! Så jag startade om den så va allt som de skulle igen :P TUR! Jaja, nu ska jag sova :P Eller iaf gå ifrån datorn :)
Sov gott alla :) PUSS!

JUSTE :D

Sökt jobb i Trysil ;)))



Hoppas hoppas hoppas! VILL DIT!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3

regn -.- och målning....

Sitter inne och gör de jag alltid gör ^^ Dricker kaffe ;))) Fick slut på linolja så måste komma på något annat att göra :P

Om de regnar eller?!?!? FY FAN!


En boxvägg innan målning....


Och en efter :) ....


själv tycker ja att de blev fett mke snyggare inoljat! :) nackdelen är att de tar förbannat lång tid att torka så våra poppisar får stå ute i regnet ;( Stackars!

Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Puss!

ALL ABOARD!


Jobba jobba!

Tagit en paus i målandet. Målar alla boxväggar invändigt och utvändigt med tjära och linolja så nu stinker de tjära i en radie på 50 meter runtom mig :) Mums! Hahah!
Ska fortsätta snart men först ska jag, ehm, dricka kaffe (A) :) och vila min hand. Har typ kramp i högerhanden efter penselrörelserna ;) Hehe!
Nu ska jag sätta på musik, och KAFFE! Jag vet vad ni tänker, JÄVLA KAFFENARKOMAN! (I am indeed, and I love it ;))
Hörs sen :) PUSS!

Natta!

Har precis äte lite fil och ska snart nanna ködden! ;))
Imorgon blir de upp tidigt och börja måla i stallet..blir skoj med något att göra. Ska regna dock :/ Men de är ju iaf tur at man är under tak å jobber iaf :)
Nu går jag och knyter mig! Natti :) <3


Hemma hos emmsii :)

Sitter hemma hos Emma och snackar lite skit med henne och Jocke och kollar på roliga filmer från min mobil och gamla videoinlägg ;) Haha! MUFFIN <3
Ska snart åka till Deje och hämta mamma för hon jobbar. Sen ska jag hem och nerda på datorn lite :P
Hörs då! <3

Gamla videoinlägg med mig och emma ;)))


Fail!

Kan man faila mer än han xD Hahah! Illa hörredu!

hemma igen :) Lagar mat för fullt och planerar veckorna och proppar dom fulla med jobb -.-' Mamma är tydligen trött på att ja inte gör nö ;) Haha! Nej men jag håller med om att jag måste hjälpa till eftersom jag får bo här utan att betala ett öre :P Så nu blir jag en working lady från och med imöra! Hujhuj!

Nu återgår jag till matlagandet. Puss <3

i2 blir

Ska snart dra iväg till i2! :) Precis vart hemma en sväng och fixat lite grejs :P Nu dricker jag KAFFE! Yummie!
Jaja, finns inte så mke mer att berätta så :P
Hörs sen <3

Time to go on a dejt with my pillow

Precis kollat klart på Tarzan :) Den är så mys! Är sjukt förbannad över att jag har sååå lätt för att börja grina till filmer nu för tiden xD haha!
Imorgon bär de av till i2 en sväng sen ska jag hem. Sista dan att passa farmors gård alltså..men får se om jag stannar tills måndag eller om jag åker hem efter vi har vart i stan :)

Nu ska jag som sagt sova. Ska stänga av min stackars överhettade dator också. I stället pluggar jag i musik i öra ;) Gonatt mina vänner <3

Im not ready to make nice!

Välförtjänt!

Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Kollat på film, vart ute och kollat läget på gården, och bara chillat. Nu sitter jag och mumsar ostbågar och kollar på Enchanted. Älskar disney filmer när man mår halvdant ;) Får en på mycket bättre tankar! Plus att de flesta är förbannat roliga! :)



Nu ska jag tycka mer synd om mig själv för jag har förbannat ont i huvet. Wonder why!?
Funderar på att ta en dusch, Igen! Men de är så gött å bara ta en mega lång dusch så man blir varm i hela kroppen :) Får se! 
 
Hörs sen <3

filmfilmfilm....

låter rubriken tala för sig själv! puss

ofta

Kollade precis min besökar status! OJ va den har stigit ;) Era nyfikna jävlar ;)
Precis kommit hem efter en MYCKET lyckad kväll..(med några undantag)! Kul som fasen va de med skulle vart roligare om DET va där! Ohja! Tack syster, tack brar, tack alla andra som gjorde kvällen till en bra sådan :D Nu ska jag hoppa in i duschen för de är det jag känner för att göra för tillfället. Sen ska jag kolla på ghost whisperer och prata med Felipe :D:D Woop woop! hoppas alla mina wunderbara läsare har haft en llika bra kväll som mig!
Inte meningen att jag skulle vart ut ikv men så blev de å de e ja gla för ;) Träffa massa peeps som jag inte sett på år å dar ;) Bäst va när ja gissa rätt på att therese drack tre apor (efter en klunk) och att johan hette, ehm, johan ;) Fan va bra ja e ;))))) TACK therese för att ja fick åka med hem!
Nu blire dusch! Puss!!1111111111 Och natti :) <3<3<3

Much much!

Precis kommit hem från världens härligaste ridtur :D Nu är både jag och Garpur helt slut! men jävlar va gött de va! hittade även en hel korg med svamp :D Korgen fick jag dock inte tag på förrän efter jag kom hem :/ Men en stor tröja går lika bra som tillfällig svampkorg ;)
Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag göra mig i ordning för kalas. Later <3

ursäkta röran, vi bygger om

Lite rörit här på bloggen nu kanske men jag håller på att exprimentera lite ;) men nu orkar jag inte mer för tillfället så de får se ut som de gör ett tag ;) Puss

Finbesök!


Hade ju som sagt finbesök igår av Elin och Donna ;) Hon är så söt :D Förutom att hon snarkar oavsett tillstånd. Vaken, sover, lekfull, arg, whatever..hon snarkar alltid :P Rätt sött faktiskt ;) haha!
Blir ingen premering imorgon heller sa mami precis :( Min bäbis är halt så hon kommer inte bedömmas rätt ändå så de är ingen idé :( Stackars bäbis <3
Funderar på att rida snart. Så Garpur får jobba lite :) Hörs sen <3

Mystur med lina häromdagen!


Min Lina på klipporna nere vid sjön :)


Linusen är snygg i western ;))


Du är mitt allt! Är så otroligt glad över att du är kvar hos mig! hur kunde jag vara så dum? <3<3

trött

Blev en sen kväll igår med massa ghost whisperer kollande! Tror fan jag ska kika på ett nu :)
Ska kanske ta med ongera ut och rida sen :) Skoj!
Förövrigt kommer det inte hända ett dugg idag, förutom att ja ska hem å äta tårta typ ^^
Later!

Nu mina vänner, är de dags för Pookiie att nanna kudden!

Efter en lång kväll med mycket planering osv så är jag lite seg i huvet och ska därför bege mig till drömmarnas land ;)
Alla som är involverade i planeringen kommer innom kort få veta vad det är ;)
Gonatt alla söta! Så hörs vi imorgon! :) Puss <3<3<3<3 

Hm..okej?

Facebook alltså. Man hittar roliga saker där alltså! Tydligen så heter min stortå Poo, mina föräldrar hatar mig, jag ska på dejt med Jude law och jag KAN flyga, för jag ÄR inte rädd! (???) Jahapp..man blir så oerhört mycket klokare efter en kvälls surfande på nylleboken! Ojoj!

Kvällninga och jag är speedad på kaffe..SURPRISE :D

Jag och Elin sitter hemma hos farmor och planerar lite inför kommande evangemang! Passar på att jobba lite nu när man inte har något annat för sig än att hålla tre små monster under uppsyn. Nej, så farliga är dom faktiskt inte ;) Två av dom sover redan som små änglar och den andra sitter och kollar på tv så snällt :)
perfa läge att få lite jobb överstökat!
Nu ska jag återgå till mitt och fylla på min kaffe mugg! :) iiih! Puss <3

Lider av ett hysteriskt skrattanfall för tillfället


HAHA XD

Måste bara bjuda på lite bilder ;) Före jag klippte mig med lockigt hår! O.o TROLL VARNING!





Före med platt hår. Ni får ursäkta, ehm, posen ;S


Bilder på min nya frill kommer ;) Har bara inte haft tillfälla att ta kort på den för har haft de uppsatt typ sen jag klippte mig ;) Inte för att jag inte tycker om de utan för att de är lättare att jobba med uppsatt hår ;) haha! Jaja nog om de!

Nu ska jag kila ner och se vad de små monstrena gör! Puss <3

Såja!

Nu är jag hos farmor och har de bra :) simon och Nora sitter och kollar på tv och Linnea är nog uppe i stugan med Padi. Jag har precis druckit kaffe! KAFFE! COFFEE! Is my life! Om nån vill göra mig glad så ska dom ge mig kaffe ;) Hahah! Plus att farmor har en såndär as frän kaffe maskin som gör Espresso och grejer :D As gött!
Jaja, bloggar mer seeeen! PUSS <3


..........

Åååååh jag blir så jävla trött på dehär! Nu orkar jag fan inte va här längre! Om jag inte löser dehär jävligt fort så vet jag inte vad jag gör! Vad som helst är bättre än att va här!!
Jag får väl helt enkelt bita ihop och hopppas på att jag (!!!) har lugnat ner mig på Söndag när jag kommer hem igen..
Fuck this shit! shut up, and leave me alone!

Usch!

Mår fett dåligt :/ Vet inte vad de är för fel! Får se om jag mår bättre senare, hoppas de!
Ska kolla på ett avsnitt av ghost whisperer sen ska jag äta nått innan jag åker till farmor.
Meningen att vi ska ha middag imorgon men får se om de blir nått eftersom vi ska fira Per då! Jaja!
Orkar inte skriva mer. Hörs kanske sen!

-.-'



JAG HATAR MIN BROR FÖR TILLFÄLLET, för han åker till Bulgarien, Sunny Beach idag mes tre kompisar -.- MOrr! Jag vill också ju xD Åtta dagar ska den lilla skiten vara bosta!
Jaja, får väl vara lite glad för hans skull och hoppas att han får en underbar semester :)

Skid Row - 18 and life!



Den här låten är bara så underbart bra! Fick dille på den när jag hörde Eriks version, den enda jag någonsin hört. Men efter att ha hört Skid Rows version är ja såld ;) SÅÅÅ mycket bättre!

Watch it, love it, and enjoy!

God morgon!

Sitter framför datorn och äter frukost! Yummie! Sånt man kan göra när man är själv :D
Farmor ringde förut och berättade lite om hur allt ser ut på gårn eftersom jag ska va gårdsvakt i 4 dagar. Det ska bli SÅ skönt att få vara där! Känner mig typ, mycket gladare då :) Plus att jag inte har nån annan som jag ska visa hänsyn till i huset! Fast idag ska jag passa Padis barn :D Ska bli kul att få umgår med dom på tu man hand faktiskt :P Får se vad vi hittar på :)
Nu ska jag packa ihpå alla grejer som ska med till farmor sen ska jag fixa min bil hade jag tänkt xD :)
Hörs <3

2 and ½ men ;)

Kollar på de just nu. De är för bra alltså! :)
Jag mamma å Per har precis kollat lite på hästtransoprter på nätet. På tiden att vi köper en ;) Per fyller år idag förrästen :) GRATTIS!
Va i Deje förut och träffade min underbaraste Emma och kristoffer. Mycket trevligt! Va till solbacka och Sunne med Elin förut också..de va också väldigt trevligt :)
Jag blev väldigt sugen på att se Toy Story 3 nu, och ha Jul O.o Allt efter ett reklamavbrott och att de sjunger julsånger i 2 n ½ men ;) Jaja! Haha!
Nu ska jag kolla runt lite mer på internnettet sen ska jag söve! Puss och gonatt! <3

<3<3



Måste bara slänga in ett till inlägg där jag säger att denna människa är mitt <3!!!! Jag älskar dig gumman och är så otroligt glad över att du finns!
Jag gör allt för dig! <3<3<3

nyduschad!

Fick för mitt att jag ville ta en dusch, så de gjorde jag! Gött som fasen va de :) Fast ja duschade förut O.o Kan bero på att jag va frösen som fan efter att ha gått hem i regnet ^^ :P
Nu ska jag ta natta. Sätter på en bra film och sen blir de sova :) Hörs imorgon sweethearts <3

Ojojoj!

Va ner till grannen en sväng med ett cigg paket som jag köpte åt henne förut..hennes polare clarence va där och bjöd på grogg så Sofia är lite fuller ;) haha! Va jävligt intressant att gå hem förut..totalt becksvart och regna gjorde de..men som alla förstår (eftersom jag bloggar) så kom jag hem välbehållen ;) Haha!
Imorgon ska jag ut med Lina som sagt, sen ska jag hjälpa Elin att städa och mojsa och senare på eftermiddan ska jag träffa Kristoffer :) Kommer bli en bra dag, om jag kommer upp i hyfsad tid ;) HAHA!
Saknar även min underbara bästa killkompis som jag ska träffa snart :) <3 tack vännen för att du finns!

Nu ska jag prata med Felipe på msn eftersom de är bara han som är villig nog att snacka med mig såhär på kvällskvesten ;) Och Therese förståss ;)) PUSS <33333

poppa joe - the sweet

NOSTALGI!!!! :) <3


Chillkväll!

Precis kommit hem efter en liten sväng till Kil. Nu ör jag helt utmattad efter att ha stått i hela dagen så nu ska jag bara ta med mig datorn upp i sängen, sätta på en bra film och chatta med massa kompisar :)
FAST!, innan de ska jag duscha för jag är as svettig efter en *valla kor på häst* omgång, hujhuj de va inte de lättaste.
Imorgon ska jag ut på en långtur med min Lina igen. Blir en mysig tur med kaffe och fika med ;) Gött att göra sånt själv faktiskt :) De enda man har med sig är hästen, och hunden ;)
Jaja, nogtjatat för min del..Hörs :) <3

Telefonkö -.-

Sitter just nu i telefonkö vilket är så förbannat jävla drygt..och rätt vare är så svarar dom och man vet inte om de är den jävla *tack för att du väntar* rösten! -.-' Drygon!
Ska försöka få tag på min pukkod eftersom de är nån trevlig liten filur i detta hushåll som tkr om att jävlas ;) haha!
Puss


What do you call a cow who's just given birth? De-calf-inated!

78 indications that you are a coffee junkie... 
  1. You answer the door before people knock.
  2. Juan Valdez named his donkey after you.
  3. The only kitchen appliances you own are made by Mr. Coffee.
  4. You ski uphill.
  5. You get a tax cut for all the coffee you bought.
  6. You get a speeding ticket even when you're parked.
  7. You speed walk in your sleep.
  8. You have a bumper sticker that says: "Coffee drinkers are good in the sack."
  9. You haven't blinked since the last lunar eclipse.
  10. You just completed another sweater and you don't know how to knit.
  11. You grind your coffee beans in your mouth.
  12. The nurse needs a scientific calculator to take your pulse.
  13. You sleep with your eyes open.
  14. When you open your dish cabinet, and there is only mugs.
  15. You have to watch videos in fast-forward.
  16. The only time you're standing still is during an earthquake.
  17. You can take a picture of yourself from ten feet away without using the timer.
  18. You lick your coffeepot clean.
  19. You spend every vacation visiting "Maxwell House."
  20. You're the employee of the month at the local coffeehouse and you don't even work there.
  21. You've worn out your third pair of tennis shoes this week.
  22. Your eyes stay open when you sneeze.
  23. Your coffee cake, must have coffee in it.
  24. You chew on other people's fingernails.
  25. Your T-shirt says, "Decaffeinated coffee is the devil's blend."
  26. You're so jittery that people use your hands to blend their margaritas.
  27. You can type sixty words per minute... with your feet.
  28. The only gift you get for Valentines Day you get chocolate covered beans.
  29. You can jump-start your car without cables.
  30. All your kids are named "Joe".
  31. Your only source of nutrition comes from "Sweet & Low."
  32. You don't sweat, you percolate.
  33. You buy 1/2 & 1/2 by the barrel.
  34. You've worn out the handle on your favorite mug.
  35. You go to AA meetings just for the free coffee.
  36. You walk twenty miles on your treadmill before you realize it's not plugged in.
  37. You forget to unwrap candy bars before eating them.
  38. Charles Manson thinks you need to calm down.
  39. Every shirt or blouse you own has a coffee stain on it.
  40. You've built a miniature city out of little plastic stirrers.
  41. People get dizzy just watching you.
  42. You've worn the finish off your coffee table.
  43. The Taster's Choice couple wants to adopt you.
  44. Starbucks owns the mortgage on your house.
  45. You're so wired, you pick up AM radio and people test their batteries in your ears.
  46. Your life's goal is to amount to a hill of beans.
  47. Instant coffee takes too long.
  48. When someone says. "How are you?", you say, "Good to the last drop."
  49. You want to be cremated just so you can spend the rest of eternity in a coffee can.
  50. You want to come back as a coffee mug in your next life.
  51. Your birthday is a national holiday in Brazil.
  52. Your hand is permanently shaped to hold your mug.
  53. You'd be willing to spend time in a Turkish prison.
  54. You go to sleep just so you can wake up and smell the coffee.
  55. You're offended when people use the word "brew" to mean beer.
  56. You name your cats "Cream" and "Sugar."
  57. You get drunk just so you can sober up.
  58. You speak perfect Arabic without ever taking a lesson.
  59. Your lips are permanently stuck in the sipping position.
  60. You have a picture of your coffee mug on your coffee mug.
  61. You can outlast the Energizer bunny.
  62. You can jump to the moon.
  63. You short out motion detectors.
  64. You have a conniption over spilled milk.
  65. You don't even wait for the water to boil anymore.
  66. Your nervous twitch registers on the Richter scale.
  67. You think being called a "drip" is a compliment.
  68. You don't tan, you roast.
  69. You don't get mad, you get steamed.
  70. Your three favorite things in life are...coffee before, coffee during and coffee after.
  71. Your lover uses soft lights, romantic music, and a glass of iced coffee to get you in the mood.
  72. You can't even remember your second cup.
  73. You help your dog chase its tail.
  74. You soak your dentures in coffee overnight.
  75. Your coffee mug is insured by Lloyds of London.
  76. You introduce your spouse as your coffeemate.
  77. You think CPR stands for "Coffee Provides Resuscitation."
  78. Your first-aid kit contains two pints of coffee with an I.V. hookup.

Coffee time och hemma igen!

Är som sagt var hemma igen efter två nätter borta. Känns gött att få ha lite tid för sig själv! Även om jag är måttligt trött på att va hemma hela tiden så är det fruktansvärt gött att komma tillbaka när man väl vart borta ett tag :)
Nu ska jag ut med min Lina, sen ska jag hjälpa mamma med lite grejs. Ska även in till Kil sen och handla lite!
Hörs lite senare! Puss <3

Evelina kör debutant.



Lyssna på min klockrena kommentar i slutet ;) *Bara lyser smaaaaart om mig*

Fullsmeckad dag :/

Nu har jag precis ätit. Sen ska jag till Willy och klippa gräs. Sen ska jag hjälpa Elin att rensa hos henne. Sen ska jag hjälpa mamma att flytta ner korna till en annan hage. Och sen ska jag ut med Lina :/ Hujedamej! Med tanke på att vi var vakna till 7 imorse och jag vaknade kl 11 så är jag måttligt sliten. Men man mår som man förtjänar så att säga. Skulle vart till Deje idag och träffat peeps men de hinner ja ju inte nu -.-' Morr!!!
Jaja, nu får jag väl sätta fart på döfläske så jag blir klar med nått! Hörs! Puss

Prft!

Sitter fortfarande hemma hos Sandra *blåmärket* Gren som är en fjärt och gillar att döda flygmyror med en fantakörk!
Nu ska vi muma chips och se på en dålig film. Ska föröka pallra mig hemöver om ett ta också. Blä på de! Vill inte hem känner ja xD
Jäjä! ha de fiiiint <3

varför man ska avstå Redbull!

de är farligt för de typ gör så att man lider större risk för att få hjärtproblem och de är farligt för du får i dig mer energi än vad du gör av med. Därför kan de leda till fetma. Vilket i sin tur leder till blodproppar, hjärtinfarkt osv. Och det brukar oftast, tragiskt men sant leda till att personen i fråga avlider. Som i SIN tur leder till att nära och kära får ett helvete som får konsekvenser i form av att nån kanske mår så dåligt att den börjar drick redbul..så är de samma process igen.

Detta skrev jag till RB pimplaren Kristoffer! Funderar på att bli diktator! :)


jag kallar på dig

Jag och Sandra ska ut och ha foto session ;) Haha! i briost på annat. Tycker att de skulle vara en bättre idé än att sitta framför datorn en hel dag ;) Men jag kommer tillbaka till min älskade dator! Blir beroende ;)

Mina stösta beroenden: DATOR, blogg och säng :) haha! Polarna är ett beroende också kan man säga, eftersom jag inte klarar mig utan dom :) <3

Sex också kanske?

nej, nu blir de att knata uppåt och dricka mer kaffe innan vi går ut :) Puss! <3

Min älskling :)













Min bompa är för söt :) <3

God morgon peeps!

Precis vaknat hemms hos bäste Sandra! Käkat lite frulle och städat åt föggelfäna ;) sandra kom precis ner med kaffe! Lovely ;)
Nu ska jag smutta kaffe, sen ska vi väl hitta på nö fuffens som vanligt ;) heheheheh!
Later <3

Trött -.-

Jag och Sändraaw har precis komme hem från Kristoffer där vi (dom) kollade på Braveheart. Jag sov, typ.
vart i Munkförs idag också! FÖLKRACE!!!! Kul vare, men fruktansvärt varmt. Fick va prisutdelare och krama en massa svettiga karlar..svettiga frunntimmer med för den delen ;)
Nu ska vi sova! Jag i alla fall haha! hörs imöra! Natti <3  


Underhållning

Såhär kul har vi i pauserna på Kalvhölmen! Jag Emma och Sandra ;)


Circle of löööve vol 2



Några av våra underbara members säger Körv ;)

Youtube nerdar!

Håller på att ladda upp en massa filmer från min mobil på youtube som kommer att komma upp här så småningom :) Bla så kommer de massa filmer från Ullevi konserten, Emma och jag när vi flumar oss som bäst, Jocke när han eldar, och en massa kalvholmen bilder. Och Emma, våran wrestling film kommer innom kort ;) Fan va jag garva när jag såg den förut..vilken snygg stil vi har alltså! ujujuj! :) <3

Circe of löööve videos ;)



Circle of löööve flum ;) haha..fint avslut när sandra sopar te mig på mitt onda knä ;)

Amazin O.o


Znark!

Mamm väckte mig halv 9 -.- Usch! haha! Bara för att ja vill sova i min stooooora säng som jag har fått tillbaka ;) 210 ftw!
Ska fortsätta städa rummet nu tänkte ja. Ser ut som de blir fint väder idag också, fan, då måste ja klippa gräset -.-'
Later :) <333

värt inlägg

gonatt ;)

Något trött efter en hård tur med Lina

Precis kommit ut från duschen. Vart ute med Lina i nån timme med rockarden och jävlar vad hon fick jobba stackarn. Va tvungen att duscha henne helt när vi kom hem för hon va sjö svett ^^ Såg även vår söta lilla Luffa när hon rullade sig i en gyttjepöl (!!!) och jag kan medela att hästen är inte ljusbrun längre! ;)
Nu ska vi snart äta. Sen ska jag till Deje och hämta lite grejer..efter de blir de antagligen att möblera mitt rum så allt får plats ;) Måste bara ta bort alla kläder först för rummet ser ut som en enda stor garderob :O ;D
Nu ska jag mobba folk på msn! Puss

Dagens citat

"Är man fet om man dasker te magen å den dallrer e stunn ätteråt?"
Citatet kommer från min oerhört smarka syster...
Till följd av citatet lyder:
"Hahaha, Har ni alla hästar i hagen eller? (Med en "hallååååå är du dum i huvet ton") Ja, för vi har staket till dom!!!!"

Anna, vafan xD Hahahahahahah!

Morning peeps

Är helt förvånad över att jag vaknade kvart i 9 idag..de är väl koffeinet som sitter kvar. Va iof inte så kul att vakna för möttes dirren av en jävla utskällning..för vad undrar ni då? Ja, de gör jag med! Nu jävlar är de dags att röra på sig..
Ska iväg och klippa mig snart..sen ska jag till farmor och rida. Får se vad länge jag stannar där. Är ju liksom inte så stor idé att åka hit.
Längtar så förbannat till tvådagars så ni fatterinte :P Fölkrace mani har jag! ;) Hehe!!
Nu ska jag kolla på smalville sen ska jag göra lite andra grejer innan ja åker till Kil. Hörs sen <3

btw...

...måste be om ursäkt för nedanstående flum inlägg. Sandra och Schmutte vet anledningen iaf! (COFFEE O.O)

Nattiiihh!!!!

Har haft en super bra dag med massa släktingar och wunderbara vänner! En jävla massa kaffe, rally snack och sjukt sköna grejer = beskrivning på dagen! Typ.
Nu ska jag som alltid i sista inlägget på dagen sova! No shit?! ;) Haha! Men jag skrifer imörsan ifsstellat! (fråga inte)
Nattih nattig..and si ju lejter! Aligejter!

morrn

Precis vaknat. Nu ska jag klä på mig och pallra mig ner till alla andra. Hör Alvin där nere ;) hahah!
Ska på kalas sen, som förövrigt är här ^^ :P Sen ska jag på möte med ngk, sen nån mer stans och senare förhoppningsvis på bio :P
hörs sen..later <3

Natti natti!

time to hit the bed så att säga! Hörs imorgon ;) puss

film å te :)

Precis kollat på en film med hela tjocka släkten (mer eller mindre ;)) och nu ska vi käka lite :) Mys att va här tycker jag! Börjar få ångest över att jag ska klippa av mig mitt långa hår på onsdag också :O ;(
Hörs sen :) Puss

Hemma en sväng.

Har vart hos farmor och vart med Linnea ut i skogen med hästarna :) Är hemma en sväng nu för att byta om och äta sen ska jag tillbaka dit :) Dom har övertalat mig att ha PJ-Party ;) Haha! Nej men de blir trevligt :) Umgås med kusiner och farbröder va längesen!
Nu ska jag äta..sen bär de iväg igen. Ska bara försöka få tag på mor min som har försvunnit spårlöst ^^ :P
PUSS! <3

Drängen igen, men denna gången....

...i segerintervjun! Jävlar va pratgla ;) Not! Haha!


Simpan ;)



Finnskogafestivalen, Höljes! Simon blir heatsegrare ;) Duttipöjk!

Hejsan hoppsan lillebror...

Har ett enormt sug efter att kolla på tigers stora film. Blir nog så att jag får kolla på den sen helt enkelt.
Imorgon ska jag, Sandra, Katrin och schmuttrik iväg på NGK master möte, sen ska jag på bio oavsett om sandra inte kan. (Då menar jag att jag ska tvinga med henne, tar till alla metoder som behövs ;))
Ska även klippa mig i veckn förhopnningsvis. Väntar just nu på att Catarina ska ringa så vi kan göra upp en tid. Sen ska jag klippa gräs som vanligt, och va hos farmor eftersom Linnéa är där så ska ta med henne ut i skogen med hästarna :)
Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på tele samtal som sagt! Sen ska jag döda alla våra kor för dom är duma som trampar sönder grannens gräsmatta! Tack å hej!

home again...

Hemma från Höljes nu! Känns skönt att va hemma men jävlar va jag trivs där uppe alltså :) Va sjukt kul att kolla på folkrace också ;) Fick inte se Patrick när han körde tyvär men när Simon körde förut, ja då jävlar va de mer än hans nerver som va på topp :) Haha! gick bra för pöjken också :)
Fredrik skulle ha en bil men hade otur med anbuden så de blev ingen. I stället får Christina en! Jävla röta ;)
Nu ska jag försöka att inte dö av värmeslag och kolla på ett avsnitt av ghost whisperer! :)
Åååh höljes! My second home?, EH YES!!
natti natti svitharts!


O.o

De åskar, och min katt har damp..vilket bra avslut på dagen ;) Haha!
Ska försöka kolla klart på Becoming Jane innan ja ska sova..Den är bara helt underbar! Och James McAvoy är ju så jävla dretsnygg! Rawr!
Imorgon blir de att gå upp tidigt och förbereda sig för dagen. Kommer nog inte orka med så mke mer än begravningen :(
Jaja, Sov sött alla söwtnowsar! ;)

skum mobil..

..eller dator kanske man ska säga. Datorn har tappat bort bilderna i mobilen så de blir inga bilder på pärlan än ;) Ska föröka fixa de snart. Får väl ta med diggin.
Ska till Höljes i helgen :D Iih! Minnen eller ;) Nej men de ska bli kul att se på rällyy igen :) Ska åka upp med frädrik :D
Nu ska jag, ehm, fortsätta nerda mig vid datorn. Ska äta snart ogg..är humrig! He he
Pusssss

Finnsk??

Precis vart ute och gett min lilla hest meducin..nu hoppas vi på bättre! :)
Har så bannat jäfla trääkigt!
Oscar går runt och säger finnsk angora katt hela tiden O.o Börjar tro att det är något seriöst fel på min bror! Ojoj!
Nu blir mys ;) Puss

Precis kommit hem..

..och nu är jag barnvakt åt världens sötaste puppy :D Iiih!
Funderar starkt på att åka te sjön och bada :P De kanske snart är för sent ;(
Packmopedsturne på Lördag i Sunne ;) DREGEN <3<3<3<3<3
Nu ska jag hitta på nått..pusspå´t

Tosca ;)

Jag har typ blivit hemmafru och bakar och lagar mat hela tiden O.o Vafan händer! HAHA!
Ska åka till Deje, typ nu på momangen och klippa gräs åt morfar..sen hem igen och ta emot hovslagaren som FÖRHOPPNINGSVIS kommer idag! Ska även försöka trycka i Luffa Metacam -.- Får se hur de går, med tanke på vad krånglig Lina va när hon fick de :/ Jaja..de går nog :) 

Btw, kommer lägga ut på en riktig pärla sen som är nytillkommen på går´n ;) Vackert...

Nu blir en biltur..Puss <3

Veterinären...

...har vart här nu. Gick väl ganska bra om man säger så ^^ Luffa har en ev kotledsinflammation och går på smärtstillande i tio dagar plus sjukhage. Lina fick sina tänder raspade. hon skulle få lugnande så att veterinären skulle kunna sätta i munskenorna men Lina fick stölleryck såfort hon fick syn på kanylen O.o Då sa ja skit i lugnande, veterinären bara kollade på mig som om ja va dum i huvet men hon gick med på att försöka. Vems häst var de som stog blick stilla efter de?!?!?! ;)) (A) Stå där och få munnen isärdragen och en hand inkörd i munn är inte många hästar som tållåter..de sa hon te mig ;) Så stolt över min häst så :P haha!
Mätte alla så vi fick reda på vikten också.. Luffa är en skit på 400 kilo, inte så lite om man tänker på åldern O.o, Lina väger 450 och Mynta 700+ :O:O Måttbandet räckte inte till åt henne xD Haha! Då snackar man stor häst :P
Nu ska jag fortsätta städa..kom ju ganska mycket emellan förut men nu drar vi igång igen :)
Later

Städdag!

Jag och Mamma ska städa hela huset idag eftersom vi får 30 besökare hem på Fredag. Är begravning då så vi ska ha hem alla efteråt för att äta och så.
fast nu har jag bakat en jävla massa för vi fick besök av Anna och Mats men allt är typ borta nu för jävlar va di kan äta xD
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag fortsätta städa. hoppas på att veterinären och hovslagaren kommer idag! Behövs!

Btw, en vecka idag ;) Stolt!

Later! 

´pokiEttan


chrooms!

Precis vart ute i skogen och plockat svamp :P Blev endel! Gött de!
Nu försöker jag hitta bra musik till min bil. Behöver verkligen musik dit! Har lyssnat sönder mötley crue skivan och alla andra är hemma hos Emma och de kan dröja inna nån av oss kommer ihåg de! xD
Men gött med lite ny musik också.
Har tankat shutter island som jag ska koll apå sen. Blir nog intressant med tanke på all feedback den har fått xD haha! Men de blir nog bra!
Jaja, hörs! Later!

Snälla...

...kan någon ge mig ett jobb?! Vill typ åka här ifrån och leva själv. Pallar inte att bo hemma längre.
Just nu söker jag som en galning i Norge men de är väl inte så lätt kanske.
Funderar på att ta tag i de såkallade livet! Tror jag är en jävligt bra och passande idé..nu ska jag mobba min bror lite sen ska jag gå ut!
Puss och kram!


Sjuk -.-

Jahap..sunnesjukan vare ja! Vilken jävla dret! Men men, de finns väl inge annat att göra än att stå ut tills de är över!
Per kom precis hem med en amerikanare..hörde när den puttra neråt så fint förut :) Får kika på den imorgon när de är ljust. Anledningen till att han kom så sent var för att han hämtade den i Stockholm ^^ :)
Nu ska jag typ mobba massa folk som är vakna på msn för jag kan inte sova! Måste hitta tidsfördriv!
Later!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!