Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Lara Croft Feeling!

Vart ute en sväng och de fick mig att känna mig lite som lara Croft blandat med Kahlan Amnell ;) HAHAHA! Och ni får INTE veta varför. Teaser...
Imorgon ska jag jobba förståss. Efter de så ska jag antingen va kvar i fif tills jag ska till stan eller så åker jag hem imellanåt. Ska träffa Patrik i el stada och även utsätta några ärenden, se! Jora! Dokit!

Ahja, nu ska jag ta min vän Lara Croft och glo på film! Yepp yepp. Denna gången blir de inte Legend faktiskt :P Måste ju spara avsnitten så jag kan se de längre ;) Om man nu kan tänka så. Har ju bara 5 avsnitt kvar sen äre slutt O.o Hoppas på en 3:e säsong snart ;)

LR!

Sola och Bada! :)

Ligger ute på gräsmattan och solar samtidigt som jag glor på film. Om de är NÅGON som är beroende av sin dator så är de ja. I admit it! Haha!
De är så varmt ute så jag orkar inte göra så mycket. Ska ut med Dimma sen när de har blivit lite svalare. Skönare för både henne och mig då! Men innan de så ska jag lufsa ner till sjön och plaska hade ja tänkt :) Lovely! Hoppas bara de inte är svinkallt i vattnet ;( Har ju inte badat i Fryken än i år.
Käkade världens godaste middag förut ;) Lövbiff kroketter och bea sås med baguett till..de va nom nom! :) Körde slilen a la mästerkocken i arbetskläder. Va så hungrig när jag kom hem så jag orkade inte ens byta om xD

Nog tjatat för denna stund. Nu ska jag tralla ner till sjön! Hejsvejs!



Promenix!

Gick ut på en spontan promenad. Ibland är de bra att ha lite spontanitet för då kan de bli saker gjorda! Hoppla!
Tror fortfarande biverkningen av den där spetsade smeten är kvar! Btw... :)

Gick väl typ 6 km kanske. På 50 min -.- Skyller på att de va uppförsbacke mer än halva vägen ;) höhö! Men gött va de minsann! Nu känns de att kroppen börjar bli trött efter 6 timmars jobb, 1 timmes ridtur och 50 min promenad i uppför. Men som jag brukar säga, man måste göra av med energi för att få ny! Vips så slank de in lite visdom i min blogg. Måste va första gången!

Om jag säger vad jag ska göra nu så tänker ni "Men herregud, gör inte den där tjejen NÅGOT annat än och kolla på Legend Of The Seeker?!"

Svar på tal: Nope :) De gör ja inte! Spenderar all min överblivna tid till att kolla på denna ack så underbara serie! Ja, nästan i alla fall!


Så va de med den saken och så blir de och så är de! hej å hå!

Säg hej till..

..en av framtidens ena förpackningstekniker ;) Jajjemänsan! Jag kom in på utbildningen så nu söks de lägenhet och CSN som bara den :) Så SJUKT KUL kommer de bli!
Mamma ringde och sa att jag hade fått brev så jag åkte dit på dirren :) Woop woop! Börjar den 5e September :P Fantastiskt!!
Snodde med mig lite grädde från mamma så jag kunde ha de till pannkakorna som jag gjorde förut. Har ätit, och är mätt som en ko på grönbete. Inte för att dom någonsin blir mätta men ja, ni förstår vad jag menar :P Blev så jävla mätt så jag mådde illa xD Illa! Haha! Ööööh!

Tror jag råkade potte te spritflaska när jag lagade mat och innehållet åkte ner i smeten. Känner mig yr. Ser suddigt och babblar om onödig skit. Kanske är lullig, eller så är de en sån där dag då jag faktiskt är mig själv! Höhö! Vitsig ja erå!

Legend blir <3

LR!

Uti skogeen!

Precis kommit in efter en lång och härlig ridtur :) De va skönt vill ja lova! Superhärligt väder att va ute i också. Inte för varmt, inte för kallt. Perfekt!
Ska väl laga mig lite krub snart så man inte dör. Tuggade ju trots allt inte på grankvistar idag så måste få i mig nån annan slags proviant.
En sak jag skulle kunna leva på i resten av mitt liv är flädersaft! Nomnomnom, de är ju SÅÅÅÅ gott! Har redan hällt i mig 2 glas ;) Mmmh!

Nej, om man kanske skulle ta å slå på televisionen ett tag innan det är dags för att utfodra animaler. Jepp, så får de bli!

Later On!


Skogen é la för härlig alltså ;)

Död åt bilköer!

Åkte med godan ro hemmåt efter jobbet och så när jag är 200 METER IFRÅN INFARTEN....så blir jag fast i en bilkö -.- åååååh! Som jag stog i i typ 10-15 min..kul. Naaaat!
Åså mötte jag en vovvsing strax innan Kil å. Ingen ägare syntes till och hunden befann sig på vägkanten springandes i min riktning. Blev ju lite fundersam på var den hör hemma å så..men jävlar va lycklig den såg ut :) Haha! De va verkligen im-free-and-im-the-king-of-the-world looken i han/hennes ansikte ;) haha! Söt!

Ska snart ut med Garpur. Ska bara få i mig en knäckemacka först så jag inte börjar tugga på grankvistar ute i skogen! Kan gå illa de! Ska även försöka låna hem en film ;) Höhö!

Hörs! LR!

Så jävla typiskt!

Självklart när jag bestämmer mig för att sova så blir jag helt plötsligt pigg -.- Trött ja blir! (get it? ;P haha)

En bild på mig som är amatör redigerad! :)


En till amatör redigering ;) Haha!


Happy happy face!


Och min personliga favorit kommer här ;) I look awesome ;) Haha!



Ja, så kan de gå när Miss KJ är uttråkad. Jamen. Nu ska jag i alla fall gå upp till sängen så kanske jag blir trött då ;) haha!

LR!


Ta natta?

Är så himla trött :( Drygt som fan är de! Vill ju vara pigg på dagen och trött när jag ska lägga mig. Har verkligen vart som en Super-Zombie hela dagen -.-
Ska försöka kolla på ett till avsnitt av Legend iaf :) Kan inte garantera att jag håller mig vaken dock x)

Vill inte upp imorgon men plikten kallar! I veckan får jag även reda på om jag kom in på Broby i Sunne. EXITED! Håll tummarna för mig!

God natt och söv gött!

KJ

Tears Don't Fall!

Precis duschat :) Va super skönt! Känner mig som en ny människa. (tack och lov)
Nu ska jag bara chilla i soffan och glo på LEGEND <3 Love till dee! Jamen! :)

Lilla jag myser i en mega stor badrock ;) <3 Gilla!


Va ute på en supermysig tur med Dimma i en timme ungefär. Hade typ glömt bort hur vägarna går så jag va typ lost in the woods ett tag men som tur är så vet Dimma vart man ska gå ;) haha! Overkillad av en häst! Fail!
Kommer ha fet träningsverk imorgon x) Dels för att jag inte har ridit på länge och sen för att hon är så jävla het så man får hålla henne hela tiden, typ :P Men de är skoj! :D

Imorgon blir de en tur på min älsklingspojke Garpur :) <3

Redo för ett skogsäventyr i mina SUPERSNYGGA solglasögon. Hrm hrm. Okej, de kanske inte är så snygga men mina andra svarta är antingen trasiga eller borta ;) haha!



Nu ska de poppas Crashdiet och Bullet för fulla muggar innan de blir film! En köpp te blir de nog å ;)

LR

Wild life!

Är hos farmor och sitter ute på alltanen och softar med datorn i knät! Ibland är ensamheten det enda man behöver. Fast, helt ensam är jag ju inte..gårn är ju loaded med animaler ;) Hah!
På tal om animal, och häst så ska jag göra just de. Ah, rida! Så, ni, vet! Hö hö!

Imorgon blir de jobb! Jobb jobb jobb! Har inte hunnit vila upp mig i helgen känner jag. Vilket är ganska sjukt med tanke på vad mke jag har sovit..eller, så har jag gått och lagt mig sent och vaknat sent, och egentligen så har jag inte sovit mer än vanligt. Om ni förstår vad jag menar x) Haha!

Jaja, nu ska jag äta en lyxig middag som består av köttbullar och pasta! Delux <3

Later retards!


Glá messömmer!

Man får väl önska alla en glad midsommar då :) Ska snart börja göra mig i ordning för att åka på middag! Yepp yepp! Sen vet jag faktiskt inte vad de blir. Har inget planerat och de är skönt som fan! Är så trött så blir nog att bara ta med mig vovven ut någonstans och njuta av ensamheten ;) Wonderful!

Eller, så åker jag och hälsar på någon. Det vet jag inte än! Dåså..ska gå ner och hoppa in i duschen en snabbis så inte mitt hår ser förjävligt ut sen xD haha!

Som sagt, ha en bra midsommar! Puss o kram!


Skogspromenad :)

Va ute och gick med mamma och Lillan igår :) Gick till sjön så hon fick bada! Det va hur mysigt som helst! Älskar att va ute i naturen :) <3

Här kommer det några bilder på vår lilla promenad igår :)

Här kastade jag i en pinne i vattnet på andra sidan klipporna för att se om Sessy hoppade i på samma sätt som Sally gjorde :) Men de va lite för läskigt tyckte hon nog ;)



Fegisen kollar mot sitt byte som flyter iväg ;) Haha! Så söt!


Kottfantasten Sessy! Så lik Sally här <3


Gillar den här bilden skarpt :) Har ännu vackrare bilder på min mobil ;) dehär är mamis kort alltihop! :P Haha!



Ja då har ni fått se lite från vår dag igår ;)

Nu ska jag gå och klä på mig (!) för jag vaknade kl halv 1 idag :) SKÖNT att få sova ut! Men de känns lite dumt att sova bort så mycket av dagen faktiskt :/ Jaja!
Ska även dricka upp mitt kaffe ;) Nom nom! Hörs då <3

Nakenfiis!

Precis kommit hem efter en lång och härlig promenix runt skivtjärn med Kristoffer. De va la gött! Blev så jävla sögen på att hoppa i sjön bara :P Men de höll jag mig ifrån! Skulle blitt kallt när jag cykla hem sen så ;)
Tog en kalldusch när jag kom hem i stället :) De va gött!

Va iväg med lite proviant till Emma förut också ;) Haha! Utryckning till en vän i nöd ;) Haha! <3

Imorgon ska jag köra milen tror ja ;) Är så jävla gött att va ute! Mmmh! Eller så åker jag dirren till mami efter jobbet. Behöver lite semester ;) Haha! Är så sjukt jävla sletan så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Nästa vecka ska jag passa farmors gård från måndag till Söndag <3 Kommer bli fantastiskt skönt! :D Då blir de minst två ridturer per dag ;) Woop woop!

Nu ska jag stri lite mer med JOOOEEEEL!

Puss på er!


Easy A!

Har precis ätit en gudomligt god kassler och ris gratäng och under tiden så kollade jag lite på Easy A! Den är så jävla bra :D Haha!
På jobbet har de gått bra. Har fått lite mer saker klart för mig nu tack och lov xD Haha! Så nu kan jag ju känna mig säker på att jag gör rätt och vad som är fel :P
Ska snart lägga mig och kolla på några avsnitt av legend <3 och efter de ska jag ut på en promenad. Får se om jag får med mig Kristoffer eller om han är lat idag med ;) Höhö!

Imorgon är de sista dagen på jobbet för denna vecka. För på fredag är jag LEEEEDIG! Woop woop! Midsommar är de då minsann. Tänkte bara berätta de utifall att någon har missat de ;)

later

Otursdag?!

Idag har typ ALLT gått åt skogen. Först så försov jag mig, sen så gick städbilen sönder, fick skavsår av mina nya arbetsskor, råkade stänga av en maskin på enso på grund av att jag viftade med moppen lite nära sensoren (uups), slår upp mitt otroligt härliga skärsår på fingret så jag får jobba med en hand hela dagen...aaargh! jag blir så trött på allt! Ingenting vill som jag idag -.-
Men, nu är jag hemma iaf och sitter i sängen. Tänker inte röra mig ur fläcken förrän imorgon. Kanske lyckas hålla mig undan några mer f*cking-h*lvetes-j*vla-dret-h*lvetes-j*vla-skit-*********-happenings idag! -.-' Pust!

Ja, som ni säkeret förstår så finns de inte så mkt mer att säga om den här dagen. Kanske händer något kul framöver vad vet jag. Kanske får syn på en rosa elefant eller nått..vore ju lite fränt. Skit samma! Haha!

hade!

Partaj!

De va party party i Fredags ;) Skoj va de! Här kommer några bilder från kvällen!





här är från i Lördags!







Folk blir att knasiga av att va i Arvika! Hujedamej! :)

Haha! Nu ör de nog med bloggande för ett tag! Tack å hej!

Iväg på lite rescue!

Va på Stadsloppet i Lördags med Team Rescue och hade det så trevligt så :) Fick va med om både de ena och de andra! Skoj! De blir lätt samma sak i Ransäter ;)



Om man bortser från att jag va bakis och hade sovit 3(?) timmar så va jag väl hyfsat alert iaf ;) Haha! Såfort vi inte hade något att göra så avled jag på en bår förvisso, men vafan när de väl kom nån så va ja på hugget ;)



Tror de va de roligaste jag har gjort på lääänge så de blir lätt att fortsätta med de! Yepp, så får de bli :)

Nostalgi <3

Va iväg till rudskogen förut med Emma. Jävklar va kul de va att få komma tillbaka dit och träffa Eva och de få hästar som va kvar sen "min tid" ;) Pratade med Eva om att komma dit och rida så snart är jag och Emma på g igen ;) Haha! 

Här är en bild över några hagar och längst ner är paddocken :) Här rullade vi alltid in när de va dags för ridlektion ;)   


Min älskade Justus är kvar :) <3 Tänkasig va mycket han har krymt sen jag åkte därifrån! Eller är de jag som har växt kanske?............ ;)





de va i alla fall superkul och vi kommer göra om de innom kort! :) !!!!!

Puss på er!

Downeaster Alexa!

hej på er igen. Nu är jag på G! Ska bara invänta Kristoffer :) Woop woop! Sen bär de av till stan! Lyssnar på en UNDERBAR låt av Billy Joel. The downeaster alexa <3 tube it motherfuckers!







Facelook och mina skor jag ska ha ;) Im going to die!

Poppiluserna!

Har jobbat idag självklart :) efter jobbet så åkte jag och handlade lite åt Emma och åkte sedan till hennes jobb här i Deje :) Vi satt och pratade i 2 timmar om allt möjligt :) Bland annat om när vi gick på rudskogen och alla ridläger osv :) Jätte mysigt :D Vi kom fram till att vi ska åka och hälsa på i stallet på måndag efter mitt jobb :) Kommer bli superkul att se allt igen. Lite synd att de flesta hästar som fanns där när vi gick där inte är kvar ;( Men min älskade Justus är i alla fall kvar :D <3
Ska försöka göra så vi kan komma och rida någon dag också ;) Skulle ju va superkul :D

Nu ska jag göra mig i ordning för en trip till stan där jag ska tillbringa resten av dagen med underbara bästa Sandra :) <3 Utgång blir! ;)

Hörs då! Puss påer!

Åh du underbara dusch! ;)

Finns inge goare än att duscha kallt efter en lång och svettig PW/joggtur. Fast, jag luktar kille. Köpte en duschtvål som såg frän ut men den luktar fan karl rätt igenom. Haha! Ahja. Gott luktar de iaf ;) Rawr!

När man är ute i naturen och ser vad vackert det är så är det SÅ värt att avvara några timmar från sin heliga tid till att göra annat strunt! And i like it!



Absolutly wonderful!

Jag lyssnar på Enya och lugnar kropp och själ. Den som säger att de inte fungerar har inte testat de ;) Relax a la Sofia! So sweet! ;)

Nej, om man kanske skulle ta och lägga sig ner och glo lite legend! Ja, så får de bli. Sov gott alla söta retards! Smutt på er!

Rotation!!

Jobbat idag som vanligt :) Efter de så gjorde jag en gudomligt god kycklingwok och avled därefter i min säng och blev fast i några avsnitt av legend of the seeker. No shit sherlock!
Sen blev de att hålla Sandra selle till el stada för hon skulle uträtta ärenden. Däribland stänga av en kaffekokare (?) ;) He he!

Nu, ska jag i alla fall ut och fläskrotera i en timme :) Haha! En härlig joggingtur i skogen blir idag igen. Fast nu hoppas jag på att de inte öser ner regn som de gjorde igår. Inte för att de inte va skönt att springa i regt, utan för att min mobil blir så fasligt blöt då ;) haha! My precious ;) <3




Efter min lilla tur så ska jag försöka göra mig något att äta så jag inte avlider av hunger som jag höll på att göra igår kväll :P Va för trött för att gå upp då ;) (okej, att de va jättespännande på legend hjälpte till lite ;))

Imorgon ska jag jobba igen. Sista dagen jag går bredvid så nästa vecka får jag klara mig själv :) men de ska nog gå bra!

Hörs lite senare :) Puss på er! <3

Broby Grafiska!

Har vart på antagningsintervju/workshop i Sunne idag. Det va riktigt kul och jag har goda förhoppningar :) Kändes jätte bra så jag hoppas verkligen att jag blir antagen!
Lyssnar på Billy Joel. En underbart bra musiker om jag får säga det själv! Helt fantastisk!

Igår hände mig en jobbig grej. Har aldrig vart med om liknande :/ Läskigt va de i alla fall och vill helst slippa upplevelsen igen! Usch!

Nu ska jag i alla fall ta det lite chill och vänta på att det ska sluta regna så mycket sen ska jag gå ut på en promenad. Kommer bli skönt. Det är nog precis det jag behöver! En i skogen får de bli :)

Emma fyller år idag också :) System-åldern ;) Grattis gumman <3



Nej nu jävlar får de bli att gå ut! Om jag sitter här mer så somnar jag ;) hah! FLÄSKROTATION!!!!! Ska bara hitta mina heaaaaaadphones!

Later retards!

Take me to the skies..

Sun goes down once again
While I sit here and feel the tears
Running down my cheeks
No I am not afraid of the dark
But the darker it gets the more I realize
That there is no one to depend on
No one to believe in
And so I wait to die here all alone

Like the daylight dies while it is fading away
Because nobody knows for sure
That the sun will burn through that cold night once more

To where the skies are blue

So I pray for someone
To come and make my life seem like it`s still worth living it

So I pray for you to come
(To push me out from that darkness
And take me to that place where the skies are always blue....
Nothing destroys me more than the thought of loosing this feeling
Nothing completes me more like you do)
And so I wait to die here all alone
Like the daylight dies while it is fading away
Because nobody knows for sure
That the sun will burn through that cold night once more
But still the hardest things to say
Are the words that mean the most
So come on angel, say that you
Love me and nothing in this
World will ever scare me again.
Take me to where the skies are always blue...

 


Åskar! :)

Sitter hos Sandra och lyssnar på lite musik och surfar :) Ska väl dra på en film snart :) Började precis mullra lite härligt ute ;) Mys!
Idag så har jag vart till stan och hämtat min laddare till datorn så nu ÄNTLIGEN har jag min underbara dator igen ;) Hah! Blev ju en liten tröst när jag fick min mobil men de räckte inte riktigt ;) Haha!
Träffade manuel och Sandra på stan och så bestämde vi oss för att göra Bergvik osägert :) Slutade med att min kusin blev full i chokladsås, jag blev pröppmätt och en långklänning rikare! Farligt att gå in där alltså ;)

Sen åkte vi och badade med kristoffer men han är en mes så han badade inte! :) Bara jag som är viking som hoppade i ;)

Boombox!

Boombox ;)

Lyssnar på två låtar Oscar visa igår. Härliga ;) Lyssna!




;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!