Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Stan!

Vart i stan hela dagen med Sandra :) Handlade fett mycket O.o :D:D:D
Åkte till Inge i halla sen :P Fixade låskista te bilen och nu har jag bytt den. Så nu kan alla gå in i bilen på ett normalt sätt :) weheey!
Imorgon ska jag till filipstad :) Kul kul!
Nu ska jag äta, för jag är hungrig :P Puss på er (:

träningsverk -.-

Kan ju säga att de blev en fett lyckad midsommar ;) Spelade öl brännboll så vi höll på att dö, fast dog de gjorde vi inte förrän dagen efter för FY FAN vilken träningsverk ALLA hade ;) haha! Kul va de :)
Igår så va både jag och syrran fett sletna så vi hade skräckfilm kväll ;) Kollade på Behind the mask, de bortglömda, the ring 1, och the ring 2 ;)
Idag så har vi gjort så mycket som inte ett skit :D Älskar sommarn ;) Åkte till Deje efter jag åkt från syrran och hämta lite grejer och nu är jag hemma :)
Lite skräll att mamma hade glömt att lägga ut nyckeln så smidiga Sofia (observera träningsverken) får klättra in genom ett köksfönster där det är FULLT med brännässlor under -.- Men lite komiskt va de xD HAH! Sally bara stirra konstigt och snopet på mig och undra varför i helvete jag kom in den vägen xD Men men ;P
Nu ska jag ut och sola och läsa bok :) Hörs! <333

Trevlig midsommar!

Precis käkat frulle. Nu återstår att göra sig i ordning för midsommarfirande hemma hos systeryster. Ska hämta Emma och Jocke först i min livsfarliga bil ^^ :P
Tänkte bara önska alla en trevlig midsommar :) Hörs <3

time to hit the bed!

Snart iaf. Börjar bli riktigt trött. Speciellt nu efter att jag och Per har smakat på Captin Morgan flaskan vi fick av Mats ;) haha! Det var fan gott! Men med tanke på att det smakar väldigt mycket vanilj, är väldigt sött, och är 35%ig så ska jag nog inte enbart dricka det imorgon ;) Så det blir lite vin och öl på allt ;) Nice!
Nu ska jag sova :) Tack och hej för mig :P Hörs kanske imorgon en sväng innan jag drar till systra :) <3

Guran fram!

Oscar plockade fram guran och då kunde jag inte göra annat än stämma in. Speciellt inte när han började spela Grren Day. Brorsan vet vad de ska va för musik ;)
Bad han spela lite olika låtar och när jag bad han spela Whiskey Lullaby så sa han att han inte kunde hur den gick, så jag spelade den för honom på spotify. Det första han gör är springer till morsan, och lådsasgråter, brister ut med en ledsam ton på rösten att den är sorglig (måste tillägga att han hade ett förvridet ansiktsuttryck och blöt i ögat ;)) sedan drog han sig mot tv rummet för att slippa höra när jag spelade den på högsta volym, tills han ropade på mig att byta, jag vänder mig om och ser att han står i tv rummet, och det såg jag genom spegeln i hallen xD hahah! Allt för att slippa höra den!
Måste tillägga att medan han gick och satte sig i soffan igen så hörde jag lite dovt därinnifrån -man blir fan dum i huvet av såna låtar!!!!    ;) Haha! Han e att han!
Nu spelar och sjunger han, jag är en fattig bonndräng ;)
Älskar min bror alltså ;P Klockren!


Dusch!

Ska hoppa in i duschen så fort vi fått varmvatten. Det är de värsta med att ha panna..att man måste vänta på att få varmvatten xD Haha! Men annars är de bra :P
Brorsan har precis kommit från Stockholm också. Kul att ha han hemma ibland :P
Nu ska jag gå och skriva ner sommar planer ;) Hah!

xx

Bad bad bad bad!

Blev ändring i planerna igen ;) Emma kom hit ändå med Eskil och Affe :) Så vi drog till paradis stranden och badade med hundarna :) Det va super mys! Lite bilder kommer nu ;)
 
Eskil rullar sig i sanden :)


Affe är en nakenfis :)


Min Sally var med också :) <3


Emma är söt som vanligt ;)

 
bad bad bad!!! :)


Åkte senare hem till mig för att sola eftersom det blåste så vid stranden :P Eskil och Affe rullade sig i hästbajs och Sally höll på att äta upp Eskil. Men kul hade vi :)
och imorgon är det midsommar!!!! aaaaaah! :) <33

Pump it!

Precis pratat med Emma och hon måste va hemma och passa hundarna :( Men vi ses iaf imorgon. FÖR DÅ ÄR DET MIDSOMMAR!!!!!!!!!!! :D:D:D
Nu ska jag lägga mig i solen och vänta på att mamma och per ska komma hem. Så tills dess ska jag bara ta de lugnt i solen :) Puss <3


Slash!












PokiEttan!

November rain - Guns n Roses


<3<3<3

Morrn (:

precs pratat med Inge om låskista till bilen. Dörrfan höger fram har ju fan gått i baklås och när de skulle bryta upp den pajade allting. Så nu får vi byta ;) haha!
Idag kommer Emmsii till mig!!! :D:D:D Först blir det att åka och bada i Deje antagligen sen hem och greja! :)
Ska även ut med Lina idag också men de får vänta till ikväll för det är alldeles för varmt mitt på dagen!

Jag har fått det där damp kissie låten på hjärnan -.- You know, ETT TVÅ TRE, FANTA OCH ROSÈ!!!!!! Hahahahha. Får hoppas den försvinner snart ;) 

Nu ska jag ut och lägga mig i solen ett tag och läsa min nya bok om guns ´n roses ;) Mums! Puss


Hejsan hoppsan lillebror!

Vart ute med min Linus nu :) <3 Fy fan vad underbart!!!!!! Förutom att jag blev biten av tre bromsar -.- ;)
Taggar taggar taggar inför messömmer ;)
Nu ska jag typ, äta fil och kolla på film xD :) Imorgon kommer troligtvis Emma till mig :) Vi ska sola och bada hela dagen ;) kanske får nö gjort på gårn också vem vet vad vi kan hitta på!
Nej ni, dehär går inte. Kanske ska ringa Patrik innan jag gör något annat. Ah, så får de bli :D 
God natt alla små stjärtgossar!  


In the woods!

Har precis kommit hem efter att ha tillbringat en hel dag med bästa Emma :) <3
Nu ska jag ut med mig häst :) Ska ta en lång barbacka tur i det underbara vädret! Finns det något bättre än att ha häst på sommaren?! ;)
Emma, vi måste fixa topp 10 snart ;)
Längtar som faaaan tills på Fredag!! Vill bara sätta igång med midsommarfirandet ;) Iiih! KUL!
Nej, nu ska jag bege mig ut ;) Puss!

Sola ;P

Jag och Emmsii har precis vart iväg till sjön och badat med hundarna :) Nu ska vi sola lite fram tills vi ska åka till Deje och bada igen ;)
Vi ska även styra upp en grillning imorgon ;) Ska bli fett nice eftersom det blir PREMIÄR (?!?!?!) grillningen för i år. I alla fall för min del :) Får se om vi drar ihop ett helt gäng eller om de bara blir the girls ;)
Sola blir nu :) Puss

Tänker på dig :) <3

BADA!

Ska snart iväg och bada med Emma :) Ska bli gött för de är så jävla varmt ute idag O.o
Va i stan förut. Köpte en skjorta, som förövrigt är SKIT snygg ;), och tre par trosor som är jätte söta :P
Käkade på Subway också :) De va gött!
Nu ska vi tanka lite musik och bränna ut skivor till bilen och dyyyylikt!
PÖSS!!!!!

Pokiettan!



Jag och Emma har spelat den här låten KONSTANT i två dar nu! Och det finns ingen finare låt. Lyssna på texten och se videon så förstår ni vilken underbar story det är!

Whiskey Lullaby!

har nördat den låten hela dagen O.o Får inte nog av den ^^

Är sjukt sleten efter att en hel dag ha höllt på å tvätta bilen med alla möjliga sortens medel ^^ Men det börjar se fin ut nu iaf :)
Precis ställt i ordning balvagnen också för årets veklyvning..FY FAN va tunga gallrena ten är! ;O Bränt mig har jag gjort också, och så skitig som jag är nu har jag fan aldrig vart förut xD Ser ut som en sotare eller nö haha!
Ska iväg och bada med Emma sen <3 :) Det ska bli mys att träffa henne igen. Känns som de va evigheter sen ;( SAKNAR MIN GRISONGE! <333
Nu ska jag typ äta tomater och dö i soffan ett tag sen ska jag till Fif :D <33333

BIL!

Per sa förut att han ska köpa en bil till mig för annars kommer jag (och han) få ryck på att vara här hela tiden ;) Så nu letar jag bil för fullt och Per pratar precis med en från Torsby som har en Peugot 405 GTX -95:a och dom har börjat prata fiske O.o Kan man va mer social mot främmande människor som Per?! haha :P
Sandra va här förut en sväng. Va ut och gick med hundarna :) Tog os typ lika länge som det tog för mig att gå långpromenaden imorse ;) Sandra är som sagt fortfarande en krympling ;) Haha! Sally trillade ner i ett lerdike också så det blev duschen för hennes del på en gång när vi kom hem :) haha! klant!
Nu ska jag kolla runt på FB sen ska jag kika efter fler bilar. Såg en lila i Kstad som va fett fräch ;) Haha!
later <333

Zakk Wylde



JAG ÄLSKAR HAN! O.o Tokigt bra musik! Patrik har fått mig att lyssna på musik som jag aldrig trodde jag skulle gilla ;) Dock är detta en mycket bra upptäckt då jag förälskade mig i musiken right away ;)
Spotify:a honom eller youtube:a! Jag lovar att de är bra musik! ;)

Coffee time!

Precis snackat lite skit med Tess som va in och vände lika snabbt :P Man får väl ta chansen att snacka med han den lilla stund han är hemma xD
Nu dricker jag kaffe med kardemumma :D Mamma som har lärt mig ;) Mmm vad gott det är! Tror fan de som inte tycker om kaffe skulle gilla de om de provade ;) Möms!
Funderar på att åka in till stan någon dag och shoppa loss. Har ju presentkort att sätta sprätt på :D Iih ;)
Har inte vart ut med Lina än så de ska jag gör nu. Ska bara dra på mig ridkläder och göra i ordning kräket så bär de av sen ;) <3
Oh oh oh, jag ska även ut på långritt i sommar :D Själv eller med en polare spelar ingen roll! Runt visten är planen men kan även bära västerut :D KUL!

hörs <333

söndag!

tänkte att de skulle bli en chill Söndag men de blev de inte xD Började med en 40 minuters promenad med vovvarna sen städade jag hela mitt rum. Nu har jag precis damsugat hela nedervåningen och trappan och ska fortsätta med att torka golven. Sen ska jag ut och rida och efter det ska jag städa bilen O.o Blir mycket att göra idag men jag gillert :D Speciellt nu när jag inte har något annat att göra på dagarna förutom att kolla om det har kommit in några fler passande jobb men de är dåligt med det :/ :)

jag har kommit på att vår kronprins ser väldigt mycket ut som en såndär klassisk sagoprins, you know O.o :D haha!

Jag har även funderat på den ständiga resan genom livet. Har kommt på att det som är gjort är gjort och är i vårt förflutna och det man ska lägga all sin energi på är sin framtid och det som kommer. Hade ett snack med mig själv medan jag var ute och gick förut och nu mår jag faktiskt jävligt mycket bättre. Har tröttnat på att vara omogen, självisk och förvirrad. Så nu förlitar jag mig på nya känslor och kör på ;)

Look ahead of you, not behind you!

changed plans ;)

Blir ingen utgång då det vart fullt i bilen men de kanske är lika bra med tanke på att jag ska flytta grejer hela dan imorgon :)
Nu ska jag spoify:a lite ;) Haha! Sen blir de att dra på en bra film eller nått :) have a wonderful evening my dear friends ;)
<333

Utgång!

Äter fil och väntar på att mitt hår ska torka :) Ska ut med Erika sen :P Snackar med Persson nu och dom ska till Arvika så de är nog högst sannolikt att det blir de för vår del också.
Kollat på bröllopet idag som sagt. Gudomligt fint var det! Det gick inte att låta bli att stråla av glädje när man såg dem. Fint! :)
Nu ska jag gå ut och kolla vad det är Boman skäller på sen ska jag göra mig i ordning (;
Hörs.

Kungligheter!

Precis läst ut boken "när ingen ser". Handlar om en pojke som utsätts för sexuella övergrepp av sin far i en perod av 10 år. Boken handlar om kampen mot drogerna, pappan, utbildning och anmälningen typ. Sjukt bra bok men inte för den känsliga måste jag medge. Vid flera tillfällen var jag nära på att sluta läsa den för det var så starka scener i den.
Nu ska jag kila iväg till TV:n och kolla på det kungliga bröllopet :) Får se om jag tar mig tillbaka till datorn något idag annars får ni ha det ;)
Puss och Kram!

Balbild



Slänger in en bild på hur jag såg ut på balen. Klänningen syns inte så bra jag vet men håret syns iaf ;) TACK SYSTER för en underbart fin uppsättning :) <3

pics



Jag och Tess :) Glada studenter. Men jag tycker att Tobbe ser lite dåsig ut ;) Kan det vara effekten av all alkohol månne? ;)



Här är våran lille Vilde som är den sötaste fölungen i hela världen :) <3

sko hästar, Check!

Nu är alla hästarna nyskodda och fina i fötterna :) Lillen fick för första gången i sitt liv, inte ens en månad gammal, pröva på hur de känns att få hovarna raspade och LÄGGER SIG NER x) hahah! Söt :)
Jag har vart i Deje och klippt gräset åt mig morfar idag. Det var jobbigt med tanke på en otroligt ihärdig förkylning som aldrig vill ge med sig! Men nu är det klart och nu behöver jag inte bekymra mig om det något mer. Funderar på att ta en sväng med hästen men regnovädret ser ut att komma närmare så jag vet inte om jag vågar :P
Jag ska lägga in lite bilder från student och på bäbisen så alla får se :D

Later <33

Jobbintervju imorgon

Sitter hemma hos Evelina för tillfället. Va till Arnäs och träffa Emma, Jocke och Kristin förut och en massa hundar :P de va kul att träffa Emmsii igen <3
Nu sitter jag och Eve och snackar om allt mellan himmel och jord..ska väl snart ta och åka hem så man kan få lite vila inför imorgon då man måste bege sig in till stan på jobbintervju. Framtiden AB ringde förut och hade fått syn på mitt CV så de ville att jag skulle komma på intervju som sagt. Får se om man blir jobbig telefonförsäljare då :P Haha
Åker moped idag xD Fan de roligaste jag har gjort på länge x) Hahhahaha! Förutom att jag glömde att de va ganska svårt att svänga i 60 km i timmen på grusväg så jag körde nästan i diket O.o Hah! Jag är bara för klyftig ibland alltså!
Får se när nästa inlägg blir :P Nu ska jag rulla hemmåt tror jag :) <333

WTF?! O.o



Vafan!? HAHA ;)

Green Day 5 Juni 2010 :D

Man kan ju inte göra något annat än att hålla med om att Green Day ROCKADE på Ullvi igår! De va helt underbart! Trots skinande sol hela dagen så pallade jag trycket inne på arenan efter security vakten Görgens eviga tjat om att man ska -DRICKA MYCKET VATTEN så man inte svimmar innan GD ens kommit upp på scen ;)
Att komma till GBG den 4e för att köa var nog ett av de bästa sakerna jag kunde ha gjort :) Träffade så sjukt mycket människor som jag är glad över att få träffat och gemenskapen var helt underbar. Trots förkylning, ingen sömn, svinkall natt och stekande sol på dagen gjorde vi köandet till en minnesvärd tid :) Tack! <3
Måste bara få slänga med att Joan jett and the blackhearts rockade även de! De fick mig att öppna ögonen för ett annat FANTASTISKT rock band! Lovely!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!