Sofia Kjellström

Hem    Info    Kontakt    Prenumerera

Wermland!

Nu ska jag äntligen få åka hem till Värmland och snosa på lilla Sessy som jag längtat så efter :)
Ska plocka upp min älskling i Örebro, sen blir de att ta sig hem utan att dö, helst! Med tanke på vad som hände när vi åkte HIT! O.o ;)
Ja, nu ska jag äta frulle, sen gå till bilen :)

Hörs på andra sidan ;)

Time to hit the bed!

Börjar bli ruskigt trött nu alltså. Ska hoppa ner i sängen snart och dra på ett avsnitt av Ghost Whisperer och vänta på att bror min ska komma hem så jag kan släppa in han :P Haha!
Dricker cola och käkar nötter. Funderar på att äta något mer matigt, kan va bra!

Nån som kan svara mig varför det heter smörgås. Det är smör på, så långt är jag med men de är ju för i helvete ingen gåsjävel man äter -.- O.o Blir så trött för begrepp och ord jag inte begriper! Kanske är korkad ;) Haha!

Jaja, nu ska jag ta min gås med smör och runda av..ha ha ha ha -.-

Natt!

Ducktales!

Glor på gamla avsnitt av ducktales medan jag fixar med lite annat. Nostalgi! Vilka minnen som kommer fram när man kollar på gamla barn serier. Ducktales, Starzinger, Silver fang och mååååånga andra. Är så hila kul att kolla på :)

Funderar starkt på att springa ner på stan för att köpa något att äta. Men jag vet inte riktigt vad som finns eller vart de finns :P Men de är väl bara att leta på antar jag. Vet att Ica ligger 50 meter bort typ xD Haha, enda jag vet!

Är så himla trött så jag somna vid datorn förut. Kanske borde gå ut nu med det samma så jag piggnar till lite. Men om man vågar gå igenom korridoren där de finns massa skumma människor återstår att se haha ;)

Ja, nu blir de att gå ut då! Later!

Fin förmiddag/lunch!

Vaknade kl 9 imorse och bestämde mig för att kolla på burlesque ;) Vad otroligt bra den va! Sevärd och rekommenderad!

Sendan blev det en dusch för att sedan knata iväg till nationen och luncha :) Det var trevligt! Men jag fick bege mig tillbaka hit efter ett tag eftersom jag måste sitta och fixa massa jobb sök grejs. Men de är ju bra så har jag de gjort.

Ja, imorgon ska jag ju btw, på rekryteringsträff på Arlanda. Ska bli trevligt att få mingla runt bland massa företagsägare ;) Ska även bli intressant om jag denna gång nappar på de! Annars vet ja inte vad jag gör ;)

Juste, va inne i domkyrkan här i Uppsala förut också :) Sveriges största och en av Europas största. Rätt maffigt att få gå in i en så enorm kyrka. Oscar som har bott här ett bra tag har inte ens vart in i den ;) Haha! Det är illa om nått. Men de kommer väl de med antar jag! Lite synd att de håller på att renovera den så man inte kunde röra sig i hela så att säga men de va sjukt vackert ändå :) Fin upplevelse!

Vem behöver tallrik och sked när man kan äta kräm dirren ur förpackningen och ha ett glas mjölk bredvid?! Aaaaaaaah detta studentliv börjar sätta sig. Underbart! ;) Haha! PUSS!

woooopsie!

Dåligt av mig att inte skriva på SEX hela dagar! (och 6 timmar för er som är noga)

Men jag har varit FULLT upptagen med att gosa och snosa och mumsa på min älskling :) Finns inte ord för att beskriva hur mycket jag tycker om dig Patrik :) <3

Ah, men nu är jag i alla fall hos bror min i Uppsala. Kom fram helskinnade så att säga, trots att vi höll på att köra in i en lastbil på E4:n (helt och hållet mitt fel btw, fy skäms) och att Patrik nästan åkte ur bilen vid en skarp vänster kurva (en historia för sig).

Men, nu sitter jag här som sagt och jag tror i varje fall att jag lever. Annars skulle det bli knepigt. Hade mycket trevligt med lite nation-folk med hjälp av sällskapsspel, kaffe och hembakad chokladkaka. Det var sjukt kul att se hur brorsan har det :)

Ska snart hoppa i säng och sova. Ska bli skönt, är måttligt trött nu! Kommer bli jobbigt att sova utan älskling men vi ses i helgen igen :D <3

Lovar att skriva mer imorgon.

Nyt nyt fuckfaces!


Urfh!

Jora, att jag inte mår så bra idag hade jag väl nästan räknat med med tanke på gårdagen! Hah! Kul va de!
Va till AF en sväng idag. Mamma fick köra, B T W!
Gick och la mig vid 7 imorse och gick upp vid 10 -.- Inte konstigt att jag knappt vet vad jag heter! 
Ja, jag orkar i alla fall inte bry mig så mycket om datorn idag, hör och häpna. Jag måste packa och så ser min säng väldigt inbjudande ut för tillfället. Blir nog att hoppa ner i mitt lilla hav av kuddar och besöka john blund ett tag snart :) 
Först, äta! :D 

Later! 

Refräng och rundade hörn!

Joraserru! Nu är det dags att runda av. Hm, tänk att jag aldrig har fattat innebörden med de begreppet riktigt. Ändå så använder jag det! Jaja! Som sagt, dags att börja tänka på refrängen (höhö) och gå och göra något vettigt istället för att sitta här och glo :)

ut och ta in hästarna. Sen gå en promenad. Sen göra något annat ;) Duscha typ :P Haha

Btw, Brunstig höna? Vafan går ja på?

Ja, så är det och så förblir det. Ha en trevlig kväll kära retards så hörs vi imorgon! Puss och kram!


Herröguud!

Vet inte riktigt vad de är med mig! Är otroligt övertrött eller hyperaktiv. Skrattar åt allt, springer runt som en brunstig höna (??? O.o)....HAHA!

Nej, men ärligt! Jag ska äta kyckling och lis nu! Nomnom! Efter de ska jag ut och gå så jag blir av med lite energi så jag somnar ikväll. Har ovanligt avårt att somna på kvällarna nu för tiden :/ Tråkigt som fan!

Nej, mat va de ja! ha de gött!


Till er tjänst!

Precis ätit lite mat så nu är jag igång igen. Ska börja planera vad jag ska ha med mig på Torsdag för jag blir nog borta ett tag. Får se vart jag hamnar :) Höhö!
Har sökt massa jobb nu iaf. I Uppsala så nu får vi se hur de går. Annars invaderar jag dom när jag kommer dit. He he he!
Ahja, jag får i alla fall hoppas på det bästa. Om de går käpprätt åt helvete så är de bara börja om på nytt, se!

Nu ska jag gå upp och hämta tvätt. Så jag får ännu mer kläder att knö in i min, å så överfyllda garderob. Jorå, så äre! Hörs dåå! 


Då va det dags igen Mrs Silikon!

Ja, som ni säkert har märkt så blir det varmare ute ju längre inpå våren vi kommer, detta innebär att snön smälter och eventuellt regn. Detta leder då till att min Mrs Silikon bil blir blöt, som i sin tur leder till att jag har en swimmingpöl på hjul. Är inte detta fantastiskt så säg! -.-

Alltså, det finns inte ord att beskriva vad mycket jag faktiskt hatar min bil på vår-sommar-höst perioden. Vilket är 75% av året. Så jag hatar min bil mer eller mindre hela tiden. Är inte DET fantastiskt så säg!!

Ja, nu undrar ni säkert varför min bil heter Mrs Silikon. Jo det är just för att den är silikonad från topp till tå (motsvarande motorhuv och drag) men ÄNDÅ kommer de in vatten på nått jävla vis. Hmf. Köp aldrig en fransk bil. Pissit värre! Fick det otroliga tipset av en vän i sommras som va att jag skulle fylla bilen med vatten för att se vart de läckte UT, i stället för att försöka luska ut vart de läcker in. Smartskaft xD Haha

Jaja, nog om min underbara bil -.- Nu ska jag dricka saft och läsa boook.

Joråsåatteee!

Morgon, förmiddag, whatever! Har iaf käkat frulle nu och snart ska jag gå ut för att serva min bil ;) Haha! Den ska ju ut på långfärd snart så att säga!
Annars ska jag inte göra ås mycket idag. Jag ska tvätta, typ! Det enda jag vet att jag ska göra xD Skulle ju vart iväg till backen idag men får se hur de blir eftersom jag fortfarande är förkyld -.- Hmf!

Owell, nu ska jag gå ut eller nått! :)
Later!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!